TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În căutarea adevărului CV-MAS-N000CA-17-N-001
Vezi
galerie

În căutarea adevărului

de Michael A. Singer

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #250523

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de faţă conţine o căutare atotcuprinzătoare a Adevărului, bazată pe descoperirile psihologiei, ale fizicii, ale biologiei, precum și pe doctrinele religioase occidentale și orientale. Michael A. Singer investighează cunoştinţele acumulate de umanitate pentru a afla un model al omului şi a răspunde astfel la întrebarea: cine sunt și în ce raport mă aflu cu Universul?


În căutarea adevărului este o încercare filozofică de a afla sensul vieţii, o călătorie care te va purta în adâncurile fiinţei tale şi te va ajuta să-ţi descoperi Sinele Spiritual.
Adevărurile revelate la fiecare pas îţi vor transforma viziunea asupra vieții! Odată ce dobândeşti gradul de introspecţie necesar, vei putea experimenta toate aceste lucruri la un nivel profund şi te vei vedea pe tine însuţi, dar şi lumea din jur, într o nouă lumină. 


Michael A. Singer reconciliază cunoaşterea ştiinţifică occidentală cu înţelepciunea orientală pentru a da un răspuns fundamental singurei chestiuni realmente semnificative pentru cercetare — Adevărul din spatele existenței noastre pe Pământ!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael A. Singer

Traducător: Cornelia Dumitru

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: The Search for Truth

ISBN: 978-606-588-994-1

Copertă: Paperback

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: adevăr

 

Opinii editoriale

Multe dintre adevărurile prezentate în cartea de față sunt atât de profunde, încât își află repede locul în viața noastră de zi cu zi și nu mai pot fi ignorate. Recomand volumul lui Michael A. Singer tuturor celor care caută adevărul — tineri și vârstnici.

Dr. Irving J. Goffman

În căutarea adevărului oferă acea punte îndelung căutată între «omul de știință» și «omul spiritual». E o veritabilă capodoperă.

Eloise Page
Michael A. Singer
Michael A. Singer
Autor

Michael A. Singer și-a obținut doctoratul în economie la Universitatea din Flori...

vezi autor