TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curs de pierdere în greutate: 21 de lecţii spirituale ca să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus AI-MAW-CDPNG2-15-N-001
Curs de pierdere în greutate: 21 de lecţii spirituale ca să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus
Vezi
galerie

Curs de pierdere în greutate: 21 de lecţii spirituale ca să scapi pentru totdeauna de kilogramele în plus

de Marianne Williamson

Id: #261406

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Curs de pierdere în greutate (A course in weight loss) vă va purta într-o călătorie sacră, profundă. Marianne Williamson a alcătuit 21 de lecții spirituale pentru a scăpa de kilogramele în plus, unde abordează slăbitul dintr-o perspectivă holistică, integrând elemente de natură spirituală, emoțională și psihologică, scopul fiind ceea ce autoarea numește „pierderea conștientă în greutate”.

Marianne Williamson: „Această carte a început și s-a sfârșit ca o discuție între prietene. Oprah Winfrey a inspirat această carte, i-a dirijat cursul și i-a orientat viziunea. Sufletește cu siguranță, dar din multe puncte de vedere și literar, această carte a reprezentat un efort comun. Fiecare pagină este o reflecție a afecțiunii și a recunoștinței mele față de ea; sper că îi va aduce alinare, așa cum și ea a adus alinare atâtor oameni. Orice cititor care simte că această carte este un dar trebuie să știe că a fost un dar de la ea.”

Ideea principală este aceea că doar spiritul are puterea să reprogrameze pozitiv și permanent atât mintea conștientă, cât și pe cea subconștientă. Vindecarea holistică a oricărei afecțiuni presupune exercitarea unei puteri interne și externe, iar mâncatul compulsiv nu este cu nimic diferit.

Principiile călăuzitoare ale acestor lecții prezente în carte sunt:

  • Corpul în sine este complet neutru. El nu provoacă nimic, este întru-totul un efect, nu o cauză.
  • Cauza greutății excesive nu este nici dieta necorespunzătoare și nici lipsa de mișcare. Mintea este cauza; corpul este efectul. Cauza greutății excesive se află în minte.
  • Cauza greutății excesive este frica, ce reprezintă un loc din mintea ta, unde iubirea este blocată.
  • Frica se exprimă prin porniri subconștiente, care apoi se manifestă fie prin obiceiuri alimentare excesive și/sau nesănătoase, fie prin rezistență față de exercițiile fizice adecvate.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Marianne Williamson

Data apariției: ianuarie 2015

Titlu original: A course in weight loss

ISBN: 978-606-913-475-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 302

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Marianne Williamson
Marianne Williamson
Autor

Marianne Williamson, apreciată pe plan internaţional în calitate de conferenţiar...

vezi autor