TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ascendent. Cum să transformi dificultățile în avantaje PU-LAH-ACSTDN-21-N-001
Ascendent. Cum să transformi dificultățile în avantaje
Vezi
galerie

Ascendent. Cum să transformi dificultățile în avantaje

de Laura Huang

Id: #373819

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În această carte, Laura Huang spune că succesul exprimă rareori calitatea ideilor, a recomandărilor, a abilităților sau a eforturilor noastre. În schimb, acesta depinde de cât de bine modelăm percepțiile altora asupra calităților și defectelor noastre. Înseamnă să ne creăm propriul ascendent, confruntându-ne cu aspectele care par lipsuri și transformându-le în avantaje care captează atenția celorlalți.

Huang se inspiră din cercetările sale revoluționare despre intuiția antreprenorială, despre persuasiune și despre luarea implicită a deciziilor, pentru a-și face cunoscute descoperirile și poveștile despre olimpici anterior neglijați, despre asistenți care au ajuns directori și despre companii aflate în dificultate, care au cunoscut reveniri spectaculoase.

Autoarea ne arată cum ne putem transforma slăbiciunile în avantaje și cum ne putem crea un ascendent în orice situație. Ne explică modul în care un antreprenor a obținut o investiție masivă în ciuda faptului că inițial fusese subestimat din cauza accentului său străin și în care un candidat politic debutant a depășit îndoielile votanților legate de dizabilitățile sale fizice.

Ascendent demonstrează că succesul ține de a ști cine ești și de a folosi această informație strategic și cu aplomb. Această carte te va învăța cum să-ți găsești propriul ascendent și cum să-l folosești în beneficiu propriu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Laura Huang

Traducător: Dan Bălănescu

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 978-606-722-429-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

 

Opinii editoriale

Ascendent e amuzantă, frumos scrisă și puternică – o completare valoroasă la instrumentarul oricărui antreprenor. Laura Huang este o voce nouă și puternică pentru cei care caută să iasă la luptă. 

Seth Godin, autorul cărților Asta înseamnă marketing, Triburi și Linchpin

Ascendent este o carte pentru oricine se simte subestimat și nepregătit să înfrunte o situație dură, adică pentru noi toți. Huang își împletește cercetarea revoluționară cu povești sincere, demonstrându-ne cum putem să ne creăm propriul ascendent.

Arlan Hamilton, fondatorul și partenerul coordonator al Backstage Capital
Dan Bălănescu
Dan Bălănescu
Traducător

Dan Bălănescu s-a născut la Piteşti, pe 14 martie 1974. După o copilărie fericit...

vezi autor