TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Creați pentru conexiune. Ghidul "Ține-mă strâns în brațe" pentru cupluri creștine AI-KSS-CPCGIS-20-N-001
Creați pentru conexiune. Ghidul "Ține-mă strâns în brațe" pentru cupluri creștine
Vezi
galerie

Creați pentru conexiune. Ghidul "Ține-mă strâns în brațe" pentru cupluri creștine

de Sue Johnson, Kenneth Sanderfer

Id: #314052

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Creați pentru conexiune. Ghidul „Ține-mă strâns în brațe” pentru cupluri creștine de Dr. Sue Johnson și Kenny Sanderfer este o ediție revizuită pentru cuplurile creștine a cărții originale scrise de Dr. Sue Johnson, „Ține-mă strâns în brațe”. Această variantă a cărții prezintă informația din volumul original, adaptată pentru cuplurile creștine, asigurându-le astfel că sfaturile autoarei sunt în totală concordață cu credința lor și cu Scriptura care îi îndrumă în căutarea înțelepciunii divine. 

Această carte s-a născut și din convingerea celor doi autori că, e greu de găsit o instituție mai dedicată reconcilierii și refacerii relațiilor de iubire decât biserica. Iar numărul cuplurilor creștine care întâmpină probleme în relații în acest moment pare a fi mai mare ca niciodată.

Cartea va ajuta cuplurile să își consolideze relația sau să refacă armonia și conexiunea din cadrul ei, prin intermediul Terapiei Centrate pe Emoții (EFT), dezvoltate de autoare în urma unei munci de cercetare de 30 de ani. Cercetarea s-a axat pe studierea în practică a momentelor emoționale-cheie, negative și pozitive, care defineau o relație și găsind ulterior o metodă pentru a transforma aceste momente prin intermediul consilierii psihologice. Surprinzător, a observat că EFT chiar îi ajută pe partenerii nefericiți să își transforme relațiile cu ajutorul conversațiilor concepute pentru cupluri − numite conversații Ține-mă strâns în brațe. Aceste conversații îi ajută pe parteneri să schimbe lucrurile pe termen lung în relația lor.

EFT se concentrează așadar pe crearea și întărirea legăturii emoționale dintre parteneri, identificând și transformând momentele și mesajele-cheie care favorizează o relație plină de iubire: deschiderea, armonia, receptivitatea unuia față de celălalt. 

Terapia EFT a fost recunoscută de mult timp de către Asociația Americană de Psihologie ca îndeplinind criteriile necesare unei forme de terapie de cuplu testată și demonstrată. Eficiența terapiei a fost demonstrată prin studii temeinice care au arătat că:

•70-75% dintre cuplurile care parcurg terapia pot să își depășească nefericirea, devin mai apropiate și mai fericite în relație;

•până la 86% relatează chiar o îmbunătățire semnificativă a satisfacței din relație după numai două ședințe. 

•rezultatele pozitive ale EFT persistă chiar și în cazul cuplurilor aflate în pragul divorțului. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sue Johnson, Kenneth Sanderfer

Data apariției: iulie 2020

Titlu original: Created for Connection : The "Hold Me Tight" Guide for Christian Couples

ISBN: 978-606-913-604-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: emoții, iubire, terapie, cuplu