TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Iubește-te ca și cum viața ta ar depinde de asta LI-KAR-ICICVT-20-N-001
Iubește-te ca și cum viața ta ar depinde de asta
Vezi
galerie

Iubește-te ca și cum viața ta ar depinde de asta

de Kamal Ravikant

Id: #317166

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"A fost cât pe ce să nu public această carte. Pentru că îmi era frică. Eram un preşedinte executiv care avusese o cădere nervoasă după ce compania lui dăduse faliment și care scrisese despre cum se salvase cu ajutorul iubirii față de propria persoană. Credeam că m‑aș fi făcut de râs și cariera mea ar fi luat sfârșit.
Dar mi‑am învins frica și am împărtășit celorlalți adevărul descoperit de mine: iubirea de sine. Ceea ce s‑a întâmplat apoi mi‑a schimbat viața.
Cartea a fost un succes. Oameni minunați din întreaga lume au scris despre ea pe rețelele de socializare. Au cumpărat‑o pentru prieteni și pentru familie. Au publicat recenzii minunate despre ea. Unora cartea aceasta chiar le‑a salvat viața. Iar pe alţii i‑a ajutat să se iubească pe sine pentru prima dată.
Scriind această carte, scopul meu a fost ca, după ce o vei fi citit, nu doar să fii hotărât să te iubești pe tine însuți, ci și să știi exact cum anume se face. Și, cel mai important, cum să te asiguri că iubirea de sine te va însoţi toată viaţa." - Kamal Ravikant

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kamal Ravikant

Traducător: Roxana Bîrsanu

Data apariției: septembrie 2020

Titlu original: Love Yourself Like Your Life Depends on It

ISBN: 978-606-789-233-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

Teme: iubire