TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povara secretelor de familie PH-JUA-POVSDF-21-N-001
Povara secretelor de familie
Vezi
galerie

Povara secretelor de familie

de Juliette Allais

Titlu apărut în colecția Psihogenealogia la Philobia

Id: #366390

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fiecare familie are secretele ei: abandon, filiații incerte, falimente trecute sub tăcere, violență sexuală, boli rușinoase… Nedezvăluite, se transmit din generație în generație, ne marchează viața și ne transformă în ființe confuze, împovărate de suferințe care la prima vedere nu sunt ale noastre și care urmează scenarii ce nu ne aparțin…
De ce și cum apar secretele de familie? Care sunt urmările lor? Sunt ele întotdeauna periculoase? Cine deține cheile lor? Când și cum să le dezvăluim? Iată tot atâtea întrebări la care Juliette Allais ne răspunde prin intermediul numeroaselor cazuri clinice ale unor pacienți confruntați cu simptome supărătoare și situații dramatice de viață.
Cartea ne invită și ne ajută totodată să identificăm incoerențele și repetițiile din istoria noastră familială, pentru a înțelege pe deplin originea și miza tuturor lucrurilor nespuse și inexplicabile. Deși de cele mai multe ori are consecințe tragice, secretul de familie nu trebuie să împovăreze viața descendenților într-o manieră implacabilă: de noi depinde să îl rostim, să îl dezvăluim și să îi dăm un sens, acceptându-ne și iertându-ne strămoșii, ca să ne eliberăm de efectele lui devastatoare și să nu mai suferim inutil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Juliette Allais

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 9786069707128

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: secret

Juliette Allais
Juliette Allais
Autor

Juliette Allais este terapeut specializat în psihogenealogie, astropsiholog și a...

vezi autor