TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Arta persuasiunii CV-JUE-ARTA0P-19-N-001
Vezi
galerie

Arta persuasiunii

de Juliet Erickson

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #264275

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a III-a
 

Descriere produs

Arta persuasiunii este un ghid practic menit să sublinieze importanța comunicării persuasive în asigurarea reușitei profesionale. Indiferent care este obiectul unei negocieri, succesul va fi de partea celui care știe să comunice mai eficient, influențând astfel decizia finală în favoarea sa.

 

Destinate în primul rând oamenilor de afaceri care vor să își îmbunătățească abilitățile de relaționare sau să își mărească șansele de reușită, informațiile prezentate în acest volum pot fi la fel de utile oricui dorește să știe mai multe despre importanța comunicării și despre tehnicile utilizate în arta persuasiunii.

 

Ai putea crede că știi ceea ce-ți dorești în viață, dar ideea, obiectivul, mijloacele, planul de afaceri sau entuziasmul te pot ajuta să reușești doar în parte. Indiferent ce ai dori să realizezi – fie că vorbim despre o nouă afacere, un pro­iect comunitar sau o idee inovativă – unicul factor crucial pe baza căruia vei reuși sau vei eșua este maniera în care comunici celorlalți ideile tale. Această carte de mare utilitate explică de ce comunicarea este atât de importantă și dezvăluie secretele prin care îți poți dezvolta aptitudinile pentru a te asigura că-ți atingi obiectivul. De la planificarea iniția­tivei, până la susținerea unei argumentări eficiente atunci când situația o cere, specialista internațională în comunicare Juliet Erickson prezintă cele mai bune informații și tehnici de comunicare persuasivă, esențiale pentru a-ți transforma în realitate toate ideile inspirate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Juliet Erickson

Traducător: Nicoleta Stroie

Data apariției: august 2019

Titlu original: The Art of Persuasion - How to Influence People and Get What You Want

ISBN: 978-606-44-0276-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: succes

 

Opinii editoriale

O carte a cărei principala reușită este că lămurește de minune misterul comunicării eficiente.

The Independent on Sunday
Juliet Erickson
Juliet Erickson
Autor

Juliet Erickson este un apreciat consultant în comunicare, fiind specializată în...

vezi autor