TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Finiș. Șlefuiește-ți talentul de a duce lucrurile până la capăt CD
Finiș. Șlefuiește-ți talentul de a duce lucrurile până la capăt CD
Vezi
galerie

Finiș. Șlefuiește-ți talentul de a duce lucrurile până la capăt CD

de Jon Acuff

Id: #375669

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Finiș: Șlefuiește-ți talentul de a duce lucrurile până la capăt / Finish: Give Yourself the Gift of Done de Jon Acuff este o carte pe care trebuie neapărat să o citeșți dacă îți doreșți să faci mai mult, să îți propui mai mult și să realizezi ceea ce ti-ai propus fără a-ti găși scuze pe parcurs care să te facă să te oprești la jumătatea drumului sau chiar mai devreme. 
 
Cu alte cuvinte, Finiș este o carte pentru toți cei care nu mai vor să renunțe la visurile lor și pentru toți cei care sunt pregătiți să își facă lor înșiși o promisiune odată cu această lectură, și anume, aceea de a merge întotdeauna până la capăt. „Finiș” este o carte care te va convinge că perseverență este calea pe care trebuie să o urmezi, și nu perfecționismul. 
 
Dincolo de faptul că este un tip foarte simpatic, lucru care reiese din modul în care își scrie cărțile, Jon Acuff este și un scriitor foarte apreciat, fiind autorul a șase bestselleruri New York Times. Finiș este unul dintre acestea, ajungând totodată și bestseller No.1 în topul Wall Street Journal. 
 
Jon Acuff a fost consilier timp de mai bine de 20 de ani pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume, ajutându-le să își spună povestea. În ultimii ani s-a orientat mai mult spre carieră de speaker, conferințele sale țînându-se în cele mai variate locuri, de la colegii și companii, până la biserici. Blogurile sale sunt citite de peste 4 milioane de oameni, iar contul sau de Twitter are peste 300.000 de urmăritori. 




extinde
 

Detalii produs

Autor: Jon Acuff

Lectură audiobook: Tudor Morgovan

Data apariției: martie 2021

Titlu original: Give Yourself the Gift of Done

ISBN: 9786069137260

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x12 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon