TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bazele supervizării clinice TR-JMB-BAZESC-17-N-001
Vezi
galerie

Bazele supervizării clinice

de Rodney K. Goodyear, J. Bernard

Titlu apărut în colecția Psihologie-Psihoterapie la Trei

Id: #250887

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bazele supervizării clinice oferă o trecere exhaustivă în revistă a literaturii de specialitate și aduce în discuție subiecte esențiale pentru formarea profesională în diferite domenii ale sănătății mentale: psihiatrie, psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie, care sunt asemănătoare din perspectiva activității de supervizare.

Autorii prezintă un model tridimensional al supervizării ce cuprinde sarcinile supervizorului, parametrii supervizării și nivelul de dezvoltare al supervizatului, fiecare dimensiune fiind prezentată detaliat. În carte sunt abordate atât aspectele interpersonale ale relației de supervizare, cât și diferitele tipuri de intervenție de care dispune supervizorul în supervizarea individuală, de grup sau „în direct". 

Prezentarea academică este însoțită de aspecte practice, tipuri de întrebări și strategii care conduc la o bună desfășurare a activității de supervizare și oferă resurse utile atât medicilor, psihologilor și psihoterapeuților aflați în supervizare, ca privire de ansamblu asupra domeniului, cât și supervizorului specialist, ca resurse profesionale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodney K. Goodyear, J. Bernard

Traducător: Raluca Hurduc

Data apariției: noiembrie 2017

Titlu original: Fundamentals of Clinical Supervision, 4th edition

ISBN: 978-606-719-929-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 688

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: terapie