TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îngeraşii noştri CV-TBS-NNGEPA-08-N-001
Îngeraşii noştri
Vezi
galerie

Îngeraşii noştri

de Tanya Byron, Sacha Baveystock

Titlu apărut în colecția Familia la Curtea Veche la Curtea Veche

Id: #208937

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghidul esenţial pentru a-ţi transforma viaţa de familie şi de a te simţi mai bine alături de copiii tăi
 

Descriere produs

Cu siguranţă, mulţi părinţi au simţit, la un moment dat, că nu mai pot face faţă problemelor cu care se confruntă în relaţia cu copiii lor. Au acuzat copilul ori s-au acuzat pe ei înşişi. S-au simţit nesiguri, lipsiţi de încredere, frustraţi de neputinţa de a îmbunătăţi comportamentul odraslelor lor.

 

Pentru a le veni în ajutor, medicul Tanya Byron şi producătorul BBC Sacha Baveystock au realizat un serial de televiziune – Little Angels – în cadrul căruia mai multe familii au avut curajul şi onestitatea de a se lăsa filmate în căminul lor, pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni, în dorinţa de a identifica adevărata problemă a copiilor lor.

 

Cartea dezvoltă concluziile desprinse din acest program cu privire la diferite situaţii ce pot deveni conflictuale – certuri, sfidare, probleme cu somnul, copii neascultători, probleme cu mâncarea, comportamentul la oliţă, probleme emoţionale. Prin exemple şi sfaturi, ea este un sprijin pentru părinţi, îndrumându-i cum să transforme un copil problemă într-un „îngeraş”.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tanya Byron, Sacha Baveystock

Traducător: Alexandra Popescu

Data apariției: 2008

Titlu original: Little Angels: The essential guide to transforming your family life and having more fun with your children

ISBN: 978-973-669-535-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: conflict, copilărie, iubire, familie