TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femeia modernă vs grijile excesive SB-HOH-FEMVGE-17-N-001
Vezi
galerie

Femeia modernă vs grijile excesive

de Holly Hazlett-Stevens

Id: #247498

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Spune STOP îngrijorării și anxietății!

Calea către o viață liniștită și împlinită începe cu acest volum, care are capacitatea extraordinară de ne ajuta să conștientizăm grijile cele mai profunde și să le depășim.

Știați că femeile sunt de două ori mai predispuse să sufere de o tulburare de anxietate, în comparație cu bărbații? Fetele nu sunt mai anxioase în perioada copilăriei, însă lucrurile se schimbă în vâltoarea adolescenței. În prima parte a vieții, ele sunt îndrumate să fie mai puțin asertive și mai puțin independente decât băieții, iar odată ajunse la maturitate sunt încurajate să fie mai sociabile și mai empatice. Acest tip de „educație” socială pregătește un teren prielnic pentru dezvoltarea fricilor. De asemenea, cercetările evidențiază faptul că femeile se îngrijorează și se gândesc cu intensitate la anumite lucruri într-o măsură mult mai mare decât bărbații. Uneori, reflectând reușim să facem alegeri importante și să punem la punct un plan. Alteori, putem ajunge la o varietate largă de posibile probleme și scenarii dezastruoase. Atunci când îngrijorarea atinge cote înalte, poate să stea în calea rezolvării active a unei probleme și poate să conducă la persistența unui sentiment de frică. 

Holly Hazlett-Stevens îmbină psihologia cu soluțiile practice, învățându-ne cum să oprim îngrijorarea și anxietatea din a ne mai afecta relațiile, munca și bucuria de a trăi. Informațiile și exercițiile prezentate în această carte au la bază studii și cercetări, o bogată experiență clinică și munca de teoretizare desfășurată de numeroși specialiști.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Holly Hazlett-Stevens

Data apariției: ianuarie 2017

ISBN: 978-606-8657-26-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Sian Books

 

Opinii editoriale

„«Femeia modernă vs. grijile excesive» este cea mai bună carte pe care am citit-o în acest domeniu. O recomand oricărei femei care se îngrijorează în mod excesiv, oricărui specialist în domeniul anxietății și chiar acelor bărbați care se îngrijorează prea mult!” 

Martin M. Antony, autor al cărții «10 soluții simple împotriva timidității»

„Pentru că femeile suferă de îngrijorare cronică într-o mai mare măsură decât bărbații, este reconfortant să aibă în față o carte care se concentrează asupra problemelor cu care se confruntă. Hazlett-Stevens combină cele mai eficiente tehnici pentru combaterea îngrijorării excesive și le prezintă într-un mod accesibil pemtru cititoare, astfel încât aceste strategii să devină instrumente practice, ușor de înțeles și de folosit.” 

Douglas S. Mennin, profesor de psihologie la CUNY Hunter College