TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să devii un Buddha în doar 5 săptămâni PH-GCG-CSDUBN-20-N-001
Cum să devii un Buddha în doar 5 săptămâni
Vezi
galerie

Cum să devii un Buddha în doar 5 săptămâni

de Giulio Cesare Giacobbe

Titlu apărut în colecția Ecologia interioară la Philobia

Id: #317036

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dincolo de aspectul finit sau infinit al universului, de caracterul său temporar sau etern, există un unic adevăr ce trebuie acceptat: suferinţa face parte din viața noastră. Construită în jurul metodei psihologice predate la origine de către Buddha și având ca scop transmiterea principalelor învățături ale budismului pentru eliberarea de suferinţă, lucrarea de față are mai degrabă un caracter pedagogic decât unul religios.
Pornind de la ideea că suferinţa provine din cauze care pot fi înţelese şi eliminate, învăţăturile budiste ne ajută să obținem detaşarea, liniştea sufletească și eliberarea de care avem nevoie pentru a atinge serenitatea. Oricât de incredibil ar putea părea, echilibrul nostru nu depinde de circumstanțele exterioare, ci de felul în care reacţionăm la ele. Important este să ne schimbăm percepţia asupra realităţii și să dobândim un nou tipar comportamental, care ne va oferi o stare de bine, neutralizând reacțiile negative și cultivându-le pe cele pozitive.
Exerciţiul propus de Buddha constă în dobândirea a cinci abilități, pe care cu toţii le deținem deja, fără a ști însă să le folosim: controlul minţii, prezența în realitate, conştientizarea schimbării, renunțarea la atașamente şi iubirea universală. Sfaturile sunt simple, clare și accesibile. Practicate cu sinceritate și entuziasm, ele devin cheia care ne va permite să evoluăm și să ne simțim fericiți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Giulio Cesare Giacobbe

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-606-856-097-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: iubire