TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult LI-BEM-GNPATC-17-N-001
Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult
Vezi
galerie

Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult

de Bertil Marklund

Id: #249546

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

10 sfaturi simple pentru o viață mai fericită și mai sănătoasă

Un ghid scurt pentru o viață lungă! Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult este o carte pragmatică, în care este sintetizat modul de viață simplu și sănătos al scandinavilor. Adoptând un stil concis, doctorul suedez Bertil Marklund apelează la rezultatele cercetărilor științifice de ultimă oră și prezintă 10 reguli de aur pentru o viață sănătoasă, printre care somnul, nutriția, activitatea fizică și cum să ne ferim de impactul negativ al stresului. De asemenea, prezintă în premieră conceptul de lagom, sau ceea ce înțeleg suedezii prin moderație. 
Cu toții putem adopta cele 10 sfaturi menționate în carte fără să ne schimbăm radical modul în care trăim. Aplicând sugestiile practice și realiste ale doctorului Marklund, vom putea să ne schimbăm în bine viața, acum și în viitor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bertil Marklund

Traducător: Ianina Marinescu

Data apariției: august 2017

Titlu original: 10 Tips – Må bättre och lev 10 år längre

ISBN: 978-606-789-066-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,A trecut carantina, ce facem acum? Cum începem să ne revenim? Păstrăm mai puţine lucruri în casă, ca să avem mai puţin de dezinfectat? Ne apucăm de economisit, în caz că ne aşteaptă un alt şomaj tehni......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„După hygge din Danemarca, avem acum sundhet din Suedia – o abordare echilibrată a vieții, caracterizată de stabilitate și coerență. Acest bestseller suedez ne învață cum să efectuăm mici schimbări în zece domenii, de la somn și atitudine la sănătatea dentară și relațiile interpersonale, pentru o viață mai lungă. De asemenea, demontează unele mituri, arătând că multe lucruri considerate negative sunt, de fapt, bune pentru noi. De exemplu, cafeaua are efecte pozitive asupra sănătății. Stilul direct și simplu al cărții este reconfortant!"

Saga Magazine

„Ceea ce diferențiază Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult este simplitatea, neobișnuită pentru o carte de autoperfecționare, mai ales una scrisă de un profesor universitar."

The Times UK