TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tehnici de învățare CV-GEG-TEHNDN-21-N-001
Vezi
galerie

Tehnici de învățare

de Georgiana Gerea

Titlu apărut în colecția Yaa! la Curtea Veche

Id: #371146

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un ghid complet în domeniul învățării eficiente
 

Descriere produs

Tehnici de învățare îți explică pas cu pas ce se întâmplă cu mintea și emoțiile unei persoane când reușește să se concentreze, să citească, să proceseze și să memoreze rapid informații noi.

 

Note maxime la teste, mai mult timp liber pentru pasiunile tale, o memorie excelentă, depășirea limitelor minții conștiente, motivație pentru a-ți transforma obiectivele în realitate, o afacere proprie sau un loc de muncă mai bine plătit, relații împlinite cu cei apropiați – pe toate le poți obține prin tehnicile și metodele prezentate de Georgiana Gerea, trainer și coach acreditat în domeniul învățării accelerate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Georgiana Gerea

Data apariției: martie 2021

ISBN: 978-606-44-0754-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curiozitate, emoții, succes

 

Opinii editoriale

Toate tehnicile de învățare pe care le-am dobândit datorită Georgianei nu doar că m-au ajutat să devin o elevă mai bună, dar au avut un impact major și în împlinirea personală.

Emilia Cepoi, elevă

Folosirea tehnicilor de învățare predate de Georgiana m-a ajutat să am rezultate excepționale la școală și la liceu. Îmi propun să le folosesc în continuare, chiar și în viața de adult.

Ioana Pîrvu, elevă

Pe Georgiana am cunoscut-o acum 5 ani, când eram în căutarea unor activități interesante pentru fiul meu în vârstă de 4 ani. Antrenamentul mintal pe partea de atenție și concentrare de care a beneficiat Antim o bună perioadă a avut rezultate uimitoare. Atunci au fost plantate multe semințe ale căror roade le culeg zi de zi.

Mădălina Alexe, psihologă & mamă
Georgiana Gerea
Georgiana Gerea
Autor

Georgiana Gerea a absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universității din Bu...

vezi autor