TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu AD-GER-FEMAID-12-N-001
Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu
Vezi
galerie

Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu

de Geneen Roth

Titlu apărut în colecția Vindecă natural la Adevăr divin

Id: #228189

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După ce a studiat, a predat şi a scris timp de trei decenii despre obsesia faţă de hrană şi alimentaţie, autoarea de bestselleruri Geneen Roth adaugă o dimensiune nouă operei sale prin publicarea cărţii Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu. Ea porneşte de la un concept nou: felul în care mănânci este inseparabil de convingerile tale legate de tine însuţi şi de viaţa pe care o trăieşti. Relaţia ta cu hrana oglindeşte perfect ceea ce simţi despre iubire, teamă, mânie, menire, transformare şi chiar despre Dumnezeu.

Lucrare fundamentală, valabilă în orice epocă, Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu îţi va demonstra că transcenderea obsesiilor alimentare reprezintă un proces care te poate conduce în profunzimile sufletului şi spiritului tău, până în centrul strălucitor al fiinţei tale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Geneen Roth

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: februarie 2012

Titlu original: Women, Food and God. An Unexpected Path to Almost Everything

ISBN: 978-606-8080-79-6

EAN-13: 9786068080796

Copertă: Paperback

Număr pagini: 231

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

Teme: Dumnezeu

 

Opinii editoriale

La vârsta de 45 de ani, mă luptam deja de 20 de ani cu bulimia şi cu anorexia. Dacă aş fi putut citi atunci Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu… m-ar fi ajutat enorm.

Jane Fonda, într-un interviu afişat pe site-ul lemondrop.com

Geneen Roth dă lovitura! Femeile, alimentaţia şi Dumnezeu este o carte absolut uluitoare. Revelaţiile pe care le conţine îţi pot schimba fundamental viaţa.

Christiane Northrup, doctor în medicină, specialistă în obstetrică-ginecologie şi autoare a cărţilor Corpul femeii, Înţelepciunea femeii şi Înţelepciunea menopauzei