TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ușa secretă către succes
Ușa secretă către succes
Vezi
galerie

Ușa secretă către succes

de Florence Scovel Shinn

Id: #375855

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Uşa secretă către succes / The Secret Door to Succes de Florence Scovel Shinn reprezintă o culegere de cuvântări şi discursuri ale autoarei, în care aceasta încearcă să vă convingă să fiți stăpânii propriilor gânduri şi să vă bucurați de abundenţă şi prosperitate printr-o cunoaştere efectivă a Legii Spirituale. „Atunci au trâmbiţat preoţii din trâmbiţe. Şi cum a auzit poporul glasul de trâmbiţă, a strigat tot poporul împreună cu glas tare şi puternic şi s-au prăbuşit toate zidurile împrejurul cetăţii până în temelie şi a intrat tot poporul în cetate, fiecare din partea unde era, şi au luat cetatea.” Iosua, 6, 20

Florence Scovel Shinn vorbeşte în acest volum, aflat la prima apariţie în limba română, despre faptul că toată lumea are potenţialul de a avea succes, dar că, de multe ori, acest succes pare foarte greu de atins. Autoarea susţine că oamenii au nevoie de un sistem în care credinţa, perseverenţa şi intuiţia să reprezinte cheile potrivite.

 

ATITUDINEA SPIRITUALĂ

Oamenii vor manifesta interes față de munca voastră, dacă puneți suflet în ceea ce faceți și dacă activitățile pe care le întreprindeți devin interesante și pentru ceilalți.

 

LEGEA PREGĂTIRII

Schimbarea așteptărilor pe care le aveți duce la schimbarea condițiilor de viață. Dacă vă comportați ca și cum v-ați aștepta la succes, bucurie și bunăstare, veți avea parte chiar de aceste lucruri, pentru că nimeni nu poate dobândi succesul, dacă se așteaptă la pierderi, lipsuri și eșecuri. Dacă veți continua să observați lucrurile frumoase, veți stabili o conexiune cu acestea, și astfel, mai devreme sau mai târziu, le veți atrage în viața voastră.


LUMEA MINUNILOR

În această carte este abordată și ideea unei a patra dimensiuni, care poartă numele de Lumea Minunilor. Matematicianul Piotr Demianovici Uspenski este cel care a vorbit prima dată despre această lume. El a realizat, matematic, că acolo unde toate condițiile sunt perfecte, există un tărâm. Tărâmul pe care Iisus Hristos îl numea Împărăția.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Florence Scovel Shinn

Data apariției: iulie 2021

Titlu original: The Secret Door to Success

ISBN: 9786069137819

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Florence Scovel Shinn
Florence Scovel Shinn
Autor

Florence Scovel Shinn, pe care mulţi o includ în galeria scriitorilor din care f...

vezi autor