TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fair play. Metoda care rezolvă definitiv împărțirea treburilor casnice și aduce echilibru în familie LI-EVR-FPMCRD-20-N-001
Fair play. Metoda care rezolvă definitiv împărțirea treburilor casnice și aduce echilibru în familie
Vezi
galerie

Fair play. Metoda care rezolvă definitiv împărțirea treburilor casnice și aduce echilibru în familie

de Eve Rodsky

Id: #366520

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Munca emoțională inegală și „munca invizibilă” într-o căsătorie este o problemă delicată, dar nimeni nu a venit cu o soluție reală la această situație dificilă, până în momentul de față. Fairplay oferă instrumentele necesare cu privire la modul în care partenerii pot învăța să împartă mai corect volumul de muncă în cadrul familiei, astfel încât amândoi să se poată bucura pe deplin de viață!

Cu patru reguli ușor de respectat, 100 de sarcini gospodărești și un joc de cărți virtual, pe care îl joci cu partenerul tău, Fairplay te ajută să prioritizezi aspectele importante pentru familia ta și să stabilești cine ar trebui să preia conducerea fiecărei sarcini, de la spălat la teme până la pregătirea cinei. Câștigarea acestui joc înseamnă să-ți echilibrezi viața de acasă, să reaprinzi pasiunea în relația cu partenerul și să-ți revendici Spațiul Unicorn – adică, timpul necesar pentru a-ți dezvolta abilitățile și pasiunile care te fac să fii în continuare interesat și interesant.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eve Rodsky

Traducător: Ciprian Prundeanu

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 9786063363764

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera