TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cum să formezi oameni de succes. Sfaturi simple pentru schimbări radicale TR-ESW-CSFODS-19-N-001
Cum să formezi oameni de succes. Sfaturi simple pentru schimbări radicale
Vezi
galerie

Cum să formezi oameni de succes. Sfaturi simple pentru schimbări radicale

de Esther Wojcicki

Titlu apărut în colecția Psihologie Practică pentru Părinți la Trei

Id: #306943

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Celebră îndrumătoare a multor minți sclipitoare din Silicon Valley și mamă a trei fiice cu niște cariere strălucite, Esther Wojcicki dezvăluie metodele sale îndelung testate (acasă și la clasă) pentru a crește niște copii fericiți, spontani și siguri pe forțele proprii. Rețeta ei educațională constă dintr-o combinație a cinci valori cardinale: încredere, respect, independență, colaborare și generozitate.

Dovezi vii ale eficienței abordării sale educative sunt: Susan Wojcicki, fiica ajunsă director executiv la YouTube, scriitoarea Lisa Brennan-Jobs (fata lui Steve Jobs), dar și apreciatul actor și regizor James Franco.

Într-o lume dominată de „părinții-elicopter", care vor să controleze fiecare pas al copilului, autoarea transmite exact mesajul opus: Vorbiți-le copiilor ca unor adulți, permiteți-le adolescenților să-și aleagă propriile proiecte educaționale și de viață, lăsați-i să-și descopere pasiunile și potențialul de creativitate și generozitate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Esther Wojcicki

Traducător: Cristiana Cojocaru

Data apariției: noiembrie 2019

Titlu original: How to Raise Successful People: Simple Lessons for Radical Results

ISBN: 978-606-40-0726-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

"Parentingul în era digitală este o veritabilă provocare atât pentru părinți, cât și pentru copii. Dar, așa cum arată Esther Wojcicki – profesoară, mamă și scriitoare îndrăgită –, parentingul modern poate fi o sursă de bucurie, și nu o osteneală necontenită. Esther Wojcicki revoluționează nu doar modul în care îi pregătim pe copii pentru o viață reușită, dar și felul în care părinții pot să-și conserve sănătatea și starea de bine. Cum să formezi oameni de succes ne arată cum să dăm ce avem mai bun din noi, pentru ca și copiii noștri să descopere ce au mai bun în ei".

Arianna Huffington, fondatoarea Huffington Post

"Cum putem oare să ne ajutăm copiii – sau elevii – să se descurce într-o lume atât de complexă cum este cea din zilele noastre? Esther Wojcicki răspunde la această întrebare într-una dintre cele mai bune cărți de parenting și educație pe care le-am citit vreodată. Fiecare părinte și fiecare profesor trebuie să citească această minunăție de carte."

Tony Wagner, autorul cărții Formarea inovatorilor

"La cursul ei de jurnalism, trebuia să venim cu povești de presă. Tot noi ne ocupam și de punerea lor în pagină. Iar uneori, relatările din ziarul școlii erau chiar mai bune decât cele din presa adevărată. Wojcicki mi-a arătat că, dacă vreau, pot să-mi iau visurile în serios."

James Franco, actor și regizor, Globul de Aur pentru rolul principal din comedia Un artist numit dezastru

"Combinația de înțelepciune practică și de inspirație pe care o veți găsi în carte lui Esther constituie o resursă neprețuită pentru oricine dorește ca generația următoare să crească în spiritul unei vieți cu sens și cu un potențial nelimitat".

Laurene Powell Jobs, fondatoarea organizației de activism social și educațional Emerson Collective