TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Din tainele dezvăluite ale erosului oriental GP-SWK-DTDAEO-13-N-001
Din tainele dezvăluite ale erosului oriental
Vezi
galerie

Din tainele dezvăluite ale erosului oriental

de Swami Kamananda

Titlu apărut în colecția Eros Sublim la Ganesha

Id: #235172

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Posturi amoroase în tradiţia taoistă.

Tradiţia erotică a Japoniei în imagini şi povestiri.

Spre deosebire de civilizaţia occidentală, în care pudibonderia şi reprimarea sexualităţii au mers secole de-a rândul mână în mână cu habotnicia aşa-zis creştină, tradiţia chineză nu a catalogat niciodată textele sau imaginile erotice ca fiind imorale ori pornografice.

Mai mult decât atât, de-a lungul istoriei lor, chinezii au dezvoltat un număr nesfârşit de metode, care au fost ilustrate din belşug în numeroase manuscrise menite să iniţieze în arta amorului atât femeile, cât şi bărbaţii.

Pentru înţelepţii, poeţii şi medicii din istoria chineză, a fuziona amoros în cele mai bune condiţii cu putinţă se înscria firesc în ordinea divină şi era ceva necesar pentru sănătatea fizică, mentală şi spirituală, iar cunoaşterea artei de a iubi servea, printre altele, la prelungirea vieţii şi făcea parte integrantă din tradiţia taoistă, datorită căreia China antică nu a cunoscut nici reprimarea sexualităţii, nici manifestările deviante şi anomaliile care au apărut la alte civilizaţii antice.

În ultima vreme, Occidentul a început să descopere, nu fără uimire, secretele amoroase ale vechilor taoişti. Ideile lor le par multora chiar şi astăzi radicale şi revoluţionare; de exemplu afirmaţia că, în realitate, orgasmul şi ejacularea la bărbat sunt două aspecte complet diferite.

În arta taoistă de a iubi, medicina se îngemănează cu plăcerea şi înţelepciunea, pentru ca amorul să poată fi cu adevărat folositor şi benefic pentru fiinţa umană, premisa fiind satisfacţia totală pentru ambii iubiţi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Swami Kamananda

Traducător: Horia Pintea

Data apariției: iunie 2013

ISBN: 978-606-931-906-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Ganesha

Teme: sexualitate