TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Metoda GTD. Arta productivităţii fără stres AI-DAA-MGAPFS-20-N-001
Metoda GTD. Arta productivităţii fără stres
Vezi
galerie

Metoda GTD. Arta productivităţii fără stres

de David Allen

Id: #317074

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Metoda GTD – Arta productivității fără stres reprezintă ediția completă, revizuită a volumului bestseller publicat pentru prima dată în 2001, iar aplicabilitatea metodologiei dezvoltate de David Allen pentru productivitate personală și organizațională își găsește funcționalitatea și utilitatea la nivel global. Productivitatea noastră este direct proporțională cu abilitatea de a ne relaxa. Doar atunci când mintea este limpede și gândurile sunt organizate putem obține rezultate eficiente și ne putem dezlănțui potențialul creativ.

Metodele prezentate în carte sunt bazate pe trei obiective-cheie:

1. Să captați toate lucrurile care ar putea fi realizate sau care au utilitate pentru dumneavoastră într-un sistem logic și de încredere în afara minții și gândurilor proprii;

2. Să luați încă din faza inițială decizii privind toate „inputurile” cărora să le permiteți accesul în viața dumneavoastră, astfel încât veți avea întotdeauna un inventar aplicabil de acțiuni viitoare pe care le puteți implementa și negocia pe loc;

3. Să vă ocupați de tot acel conținut și să-l coordonați, utilizând recunoașterea nivelurilor multiple de angajamente, față de propria persoană și față de alții, pe care le veți avea în joc, în orice moment.

extinde
 

Detalii produs

Autor: David Allen

Data apariției: septembrie 2020

ISBN: 978-606-913-645-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

 

Opinii editoriale

"David Allen aduce o nouă claritate asupra puterii obiectivului, naturii esențiale a relaxării, precum și instrucțiunilor înșelător de simple pentru a duce lucrurile la bun sfârșit. El utilizează o experiență vastă, istorii personale și rețeta sa proprie pentru simplitate, viteză și distracție."

Frances Hesselbein, președinte, consiliul de guvernatori, Institutul Leader to Leader

"Metoda GTD oferă sprijin în deprinderea noilor aptitudini mentale necesare într-o epocă a multitaskingului și a supraîncărcării."

Sue Shellenbarger, The Wall Street Journal

"Principiile productivității propuse de David Allen izvorăsc din idei mărețe… dar sunt în același timp și eminamente practice."

Keith H. Hammonds, Fast Company
David Allen
David Allen
Autor

David Allen este un autor de mare succes la nivel internațional, fiind recunoscu...

vezi autor