TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Efectul compus 978-630-303-208-5
Efectul compus
Vezi
galerie

Efectul compus

de Darren Hardy

Id: #322880

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Efectul compus: Impulsionează-ți venitul, viața și succesul de Darren Hardy este ca o călătorie cu destinația SUCCES. Îți urez bun venit așadar la bordul unei lecturi pline de informații utile despre succes, despre cum se obține el, dar și cu ce preț. Și pentru că sunt sigură că nu ești la prima lectură pe această temă, îți voi dezvălui deocamdată doar atât: Secretul este EFECTUL COMPUS, definit de Darren Hardy drept: „principiul prin care poți obține rezultate uriașe printr-o serie de alegeri mici și inteligente”.

Tony Robbins cel care se autointitulează „antrenorul succesului” a rezumat pe înțelesul tuturor esența acestei cărți, dar și ce înseamnă „efectul compus”:

„Efectul compus se bazează pe un principiu pe care l-am folosit și eu în viață și în cursurile mele; și anume, că deciziile tale îți modelează destinul. Viitorul este așa cum ți-l faci. Deciziile mărunte, de zi cu zi, te vor conduce, în mod implicit, fie spre viața pe care ți-o dorești, fie spre dezastru. De fapt, tocmai deciziile cele mai mărunte sunt cele care îți modelează viața. Dacă te abați de la traseu fie și numai doi milimetri, traiectoria ți se va schimba; o decizie din trecut aparent măruntă, insignifiantă, poate căpăta în prezent proporții monstruoase. Hrana pe care o mănânci, slujba pe care o ai, oamenii cu care te însoțești, modul în care îți petreci după-amiaza etc., toate aceste decizii îți modelează viața pe care o duci în prezent și, mai presus de toate, felul în care îți vei petrece restul existenței. Însă vestea bună este că schimbarea stă în puterea ta.”

Așadar, citește doar câte trei pagini dintr-o carte înainte de culcare, și tot vei fi mai câștigat decât dacă nu ai citi deloc, economisește fie și numai 5 lei în fiecare săptămână și în 10 ani această sumă de nimic se va transforma într-o mică avere, renunță la ronțăit, și silueta ta îți va mulțumi în scurt timp, devenind mult mai zveltă, coboară din autobuz măcar cu două stații înainte de a ajunge la destinație și mergi pe jos, și forma ta fizică va fi din ce în ce mai bună.

Principala sursă de inspirație pentru scrierea acestei cărți a fost propria experiență a autorului. El însuși mărturisește că, timp de 20 de ani, a studiat intens succesul, cheltuind sute de mii de dolari pentru a experimenta diferite moduri în care poate fi obținut. Concluzia sa a fost că Efectul compus este metoda cu care vei merge întotdeauna la sigur. A doua sursă de inspirație pentru această carte au fost poveștile liderilor de opinie, speakerilor, autorilor influenți, antreprenorilor și oamenilor de afaceri de succes cu care a colaborat în calitate de speaker și consultant. A treia sursă de inspirație pentru această carte a fost „oceanul de informații despre realizări personale” pe care l-a studiat în calitate de editor al revistei Success.



Alte titluri pentru DarrenHardy (autor):
Efectul compus (audiobook) (2021) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Darren Hardy

Data apariției: decembrie 2020

Titlu original: The Compound Effect: Jumpstart Your Income, Your Life, Your Success

ISBN: 978-630-303-208-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: destin, succes

Darren Hardy
Darren Hardy
Autor

Darren Hardy (n. 1971) este fostul editor al revistei SUCCESS, autor de bestsell...

vezi autor