TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misiunea personală. Cum să-ți calculezi singur menirea în viață UN-CAB-MPCSCS-19-N-001
Misiunea personală. Cum să-ți calculezi singur menirea în viață
Vezi
galerie

Misiunea personală. Cum să-ți calculezi singur menirea în viață

de Cornelia Ana Balas

Id: #306438

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Programul "Ești arhitectul viețîi tale"

Este un program „umbrela”, care acoperă mai multe subprograme - etape ce urmează a fi parcurse de cel ce caută să găsească sensul și împlinirea viețîi sale. Programul își propune să ajute în găsirea de răspunsuri la întrebări că:

 Oare drumul pe care merg în viață l-am ales întâmplător?

 De ce sunt pus mereu sub același gen de presiune și supus unui anumit tip de încercări? Este o lecție care mi se da și pe care nu o înțeleg?

 Oare am vreo misiune de îndeplinit în viață?

 De ce mă întâlnesc mereu cu același tip de oameni și situațîi care îmi displac?

 Toată lumea pare să aibă talente. Ale mele care sunt? Am și eu talent la ceva?

 Care este lucrul pe care l-aș putea face, astfel încât să arăt celorlalți tot ceea ce pot da eu mai bun (eventual să mă facă celebru și cu bani)?

Parcurgând pas cu pas acest program, cititorul va lucra asupra propriei persoane și a mediului sau înconjurător, ceea ce va aduce o plăcută și surprinzătoare schimbare a viețîi sale, așa după cum și-o dorește. El va înțelege cum să lucreze că să ajungă:

 să aibă o motivație atât de puternică de a se trezi dimineață încât fiecare zi să fie plină de bucuria de a trăi;

 să își reconsidere propriul sistem de valori, de câte ori este nevoie, pentru a vedea adevărul;

 să-și găsească forță, curajul și mijloacele de a renaște, de a se ridică de câte ori cade la pământ;

 să fie fericit și împlinit în fiecare domeniu al viețîi sale.

Prima etapă, este, firește, a stabili ce este de făcut, de a află, mai bine spus, a ne reaminti care este misiunea noastră pe acest pământ: Misiunea personală.

Al doilea pas ne poartă spre Oglinzile Karmice (titlul următoarei cărți), oglinzi ce ne reflectă pe noi înșine în viață de zi cu zi, puși față în față cu diferiți oameni și diferite situațîi.

Cu fiecare dintre pașîi ce urmează la timpul potrivit, deschidem noi porți spre alte dimensiuni ale Universului. Sunt acele dimensiuni în care cu toții suntem legați unul de celălalt, interconectați prin rețele invizibile ochiului nostru, astfel încât, tot ceea ce gândim, simțim, spunem și facem, se răsfrânge asupra celorlalți.

C.G. Jung a definit pentru societatea modernă, ceea ce vechii yoghini spun de mii de ani, și anume că fiecare dintre noi suntem conștiințe individuale incluse în conștiința colectivă.

Programul „Ești arhitectul viețîi tale” își propune să ii ajute pe cei ce doresc să își folosească în mod voit propria conștiința, astfel încât să sporească cantitatea de energie benefică ce se răsfrânge asupra umanității.

Țelul este acela de a ajută la creșterea masei critice a celor preocupați să își aducă contribuția, că picătură de lumina în oceanul activității tuturor inițiaților pentru realizarea marelui, veșnicului și încă nerealizatului vis al umanității: pacea!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cornelia Ana Balas

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-280-960-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universitară