TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Harta. Cum să găsești magia și sensul în povestea vieții tale AI-COB-HCSGMI-20-N-001
Harta. Cum să găsești magia și sensul în povestea vieții tale
Vezi
galerie

Harta. Cum să găsești magia și sensul în povestea vieții tale

de Colette Baron-Reid

Id: #314053

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Deși catalogată ca fiind o carte motivațională, de dezvoltare personală, pentru cine va cuteza să o răsfoiască, va constata că Harta este mai mult de atât, este o expediție, o frumoasă explorare a vieții într-un limbaj ludic. Astfel dacă orice aventură ar trebui să înceapă de la un vis, din curiozitate și să pornească cu semeție, această carte de dezvoltare personală, de meditație ghidată, poartă temeiul acestor principii și devine o hartă adaptată fiecăruia dintre noi pentru a putea descoperi noi și vibrante poteci spre viitor și metode de vindecare. Pășind în profunzimea peisajului intrinsec vom întâlni ființele imaginare care dețin cheia înțelepciunii a subconștientului nostru. Vrăjitorul Conștientizării, Grădinăreasa Blajină, Colecționarul de Oase și spiritele tărâmurilor psihologice pe care le traversăm, sunt adjuvanții care mereu știu ne îndrumă astfel încât noi să descoperim comoara din fiecare experiență. De asemenea vom afla modalități de a îmblânzii răutăciosul și jucăușul Goblin care tot ce vrea este de a ne bloca în obiceiuri și rutină. Fiecare din aceste aspecte psihologice sintetizate în această carte de dezvoltare personală au câte o lecție pentru noi și fiecare răspunde la direcțiile și alegerile personale, deoarece singura persoană care are putere asupra Hărții sunteți doar dumneavoastră.

Scopul final al cărții Harta este acela de a ne încuraja asupra faptului că nu trebuie să ne simțim pierduți sau dezorientați în aceste vremuri de transformare energetică globală sau să fim sugestibili la fiecare adiere a vânturilor schimbătoare.

Autoarea cărții, un om sincer care s-a deschis întregii lumi cu propria-i viață expusă în acest volum, oferă ”bagheta magică”, nu doar o carte de dezvoltare personală care să ne ajute să ne percepem viața ca pe o odisee minunată şi să devenim cartograful înțelept al propriului nostru destin. Cum putem face acest mic pas când cotidianul ne acaparează toată atenția? Soluția pare să fie una foarte simplă și la îndemână, ea constă într-o resursă ce nu cunoaște efemerul, Natura.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Colette Baron-Reid

Data apariției: iulie 2020

Titlu original: The Map. Finding the Magic and Meaning in the Story of Your Life

ISBN: 978-606-913-620-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon