TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa AD-MAK-CMUCDA-13-N-001
Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa
Vezi
galerie

Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa

de Mabel Katz

Id: #228403

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa ne oferă opţiuni garantate pentru rezolvarea tuturor problemelor noastre şi ne învaţă cum au apărut acestea şi care este cea mai sigură şi mai rapidă cale de rezolvare a lor. Ea răspunde la întrebările noastre referitoare la aşteptările pe care le avem în viaţă şi tratează subiecte legate de credinţă, bani, teamă şi iubire.

Această uimitoare ediţie specială te invită să înţelegi şi să aplici tehnicile şi principiile Ho`oponopono, astfel încât să poţi experimenta „pe pielea ta” magia şi să descoperi miracolele vieţii.

Ce anume atrage dificultăţile din viaţa ta?

Pe scurt, răspunsul la această întrebare este: „Tu însuţi!” Oricât de surprinzător ţi s-ar părea la prima vedere, aceasta nu este o veste proastă, ci una bună.

Motivul pentru care faci în permanenţă acest lucru este că nu ştii cum şi de ce îl faci. Această carte te ajută nu numai să înţelegi cauza tuturor problemelor tale, ci şi ce poţi face pentru a nu le mai crea în continuare. Iar partea cea mai frumoasă este că acest proces este cât se poate de simplu!

Citind cartea Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa, vei descoperi secretele care te vor ajuta să îţi redescoperi adevăratul sine, să te pui din nou la unison cu viaţa şi să îţi recapeţi „puritatea inimii”, care reprezintă o stare de luciditate perpetuă. Cu această ocazie, vei afla că marea majoritate a dificultăţilor cu care te confrunţi sunt cauzate de tiparele şi amintirile tale (păstrate din trecut), care sunt rulate la infinit de mintea ta subconştientă, împiedicându-te să fii cel care eşti cu adevărat. Vei descoperi astfel că nu există probleme în afara ta şi că, de vreme ce există în interiorul tău, tu ai capacitatea de a-ţi asuma în proporţie de sută la sută responsabilitatea pentru ele şi de a le anihila.

Aceste adevăruri şi aceste tehnici reprezintă secrete străvechi practicate în cadrul tehnicii numite Ho`oponopono. Ele sunt la fel de relevante şi de uşor de aplicat astăzi cum erau cu secole în urmă. Cunoaşterea şi aplicarea lor este fără doar şi poate Cea mai uşoară cale de a-ţi trăi viaţa abundentă, fericită şi care să te conducă la împlinire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mabel Katz

Traducător: Cristian Hanu

Data apariției: 2013

Titlu original: The Easiest Way to Live: Let Go of the Past, Live in the Present and Change Your Life Forever

ISBN: 978-606-8420-02-8

EAN-13: 9786068420028

Copertă: Paperback

Număr pagini: 176

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Adevăr divin

 

Opinii editoriale

Această carte uimitoare este plină de înţelepciune şi de iubire. Este inspirată şi are efecte terapeutice. Pe scurt, este o veritabilă capodoperă spirituală.

Dr. Joe Vitale, autorul cărţilor Zero Limite şi Cheia