TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Eliberarea. Dincolo de limite, dincolo de sine FY-CTM-EDDLDD-15-N-001
Eliberarea. Dincolo de limite, dincolo de sine
Vezi
galerie

Eliberarea. Dincolo de limite, dincolo de sine

de Cătălin Manea

Id: #241292

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Eliberarea nu este rezultatul unei viziuni sau produsul unei căi spirituale. La finalul tuturor căilor, se regăseşte punctul comun. Bineînţeles, fiecare cale este unică şi individuală, însă, într-un final, toate căile duc într-un singur punct. Această carte este o invitaţie la ceea ce uneşte, nu la ceea ce fragmentează. O întoarcere conştientă la Unica Prezenţă.

Viziunile despre Eliberare diferă. Însă viziunea despre Eliberare nu este Eliberarea în Sine. Tocmai de aceea, în momentul în care omul îşi permite să renunţe conştient la ancorarea în propria viziune, acesta merge dincolo de factorul care nu îl lasă să observe că deja este acolo unde vrea să ajungă. Totul este Aici, Acum. În mod paradoxal, deja eşti Ceea Ce Dintotdeauna Eşti. Altfel, nu ai fi.

Aşadar, tocmai pentru că nu suntem aici pentru a crea un nou sistem sau o nouă cale, se poate observa că acest text va conduce cititorul către transcenderea propriilor limite. Printr-un limbaj direct şi lipsit de orice apartenenţă, cartea de faţă nu protejează un sine egotic spiritualizat şi nu îşi propune să scoată în evidenţă o anumită imagine preferenţială despre sine. Eliberarea nu protejează pe nimeni şi, în cele din urmă, Eliberarea dezrădăcinează chiar şi cele mai adânci ataşamente faţă de propria călătorie. În absenţa ataşamentului faţă de propria cale, rămâne o prezenţă liberă de orice condiţionare. În absenţa celui îngrădit, rămâne Eliberarea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cătălin Manea

Data apariției: septembrie 2015

ISBN: 978-606-639-09-27

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Cătălin Manea
Cătălin Manea
Autor

Prin cărţile scrise şi prin conferinţele susţinute, Cătălin Manea aprofundează a...

vezi autor