TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Thrive PU-ARH-THRIVE-20-N-001
Thrive
Vezi
galerie

Thrive

de Arianna Huffington

Id: #314380

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Ce înseamnă să ai o viaţă bună?“ este o întrebare care i-a preocupat pe filosofi, începând cu grecii antici. Undeva pe drum însă a fost abandonată, iar atenția noastră s-a  concentrat asupra modului în care putem să facem mulți bani, să ne cumpărăm o casă mare și să avansăm cât mai sus în carieră. În timp, în societatea noastră, noțiunea de succes s-a redus la bani și putere. De fapt, în momentul de față, succesul, banii și puterea au devenit practic sinonime în mintea multora.

"Pentru a trăi viața pe care ne-o dorim și pe care o merităm cu adevărat – și nu mă refer la o viaţă cu care doar să fim împăcați –, avem nevoie de o a treia metrică, de o a treia unitate de măsură a succesului, care merge dincolo de cele două deja existente, bani și putere. Cea de-a treia metrică este clădită pe patru fundamente – bunăstare, înțelepciune, miracol și dăruire –, noțiuni care alcătuiesc cele patru secțiuni ale acestei cărți." — ARIANNA HUFFINGTON

extinde
 

Detalii produs

Autor: Arianna Huffington

Traducător: Simona Goşu

Data apariției: august 2020

ISBN: 978-606-722-401-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Opinii editoriale

"Intimă și extraordinară, această carte o reprezintă pe Arianna Huffington în cea mai persuasivă ipostază a sa. Thrive este o meditație și răspunsul concret la întrebarea legată de modul în care alegem să ne trăim viața."

SUSAN CAIN, autoarea Quiet: Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare

"O perspectivă captivantă asupra lucrurilor care sunt necesare pentru a duce o viață mai plină de sens și împlinire. Debordând de pasiune, dar oferind suport științific și concluzii practice, cartea excepțională a Ariannei ne va transforma locurile de muncă, școlile și familiile."

ADAM GRANT, autorul cărților A da și a lua și Originalii

"Una dintre cele mai importante cărţi ale acestui secol. O îmbinare de înţelepciune simplă, ştiinţă şi poveşti de viaţă fascinante, această carte aduce o privire profundă și optimistă asupra modului în care să ne trăim viața. O lectură obligatorie pentru oricine îşi doreşte să trăiască cât mai autentic."

RICHARD J. DAVIDSON, fondator şi preşedinte al Center for Investigating Healthy Minds
Arianna Huffington
Arianna Huffington
Autor

Arianna Huffington a pus bazele The Huffington Post și este fondatoare și CEO al...

vezi autor
Simona Goşu
Simona Goşu
Traducător

Simona Goșu (n. 1976) este traducător, a absolvit Facultatea de Limbi și Literat...

vezi autor