TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Influență, persuasiune, motivare HU-ALM-IPMNTC-14-N-001
Influență, persuasiune, motivare
Vezi
galerie

Influență, persuasiune, motivare

de Alex Mucchielli

Titlu apărut în colecția Practic. Humanitas la Humanitas

Id: #239307

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Noi tehnici. Cum să-ți seduci interlocutorii, cum să transmiți o idee, cum să-ți mobilizezi echipa
 

Descriere produs

De câte ori nu ne-am dorit, acasă ori la serviciu, să îi putem convinge pe cei din jur, să-i motivăm, să-i determinăm să ia decizii în favoarea noastră?


Este ceea ce Alex Mucchielli, renumit specialist în strategii de comunicare, îşi propune să ne înveţe în această carte; şi anume, arta de a „transmite” o idee, de a influenţa, de a face astfel încât acţiunile şi gândurile celorlalţi să se îndrepte în direcţia care ni se pare cea mai potrivită.


Numeroasele exemple pe care se sprijină, extrase din mediul educaţional, din lumea companiilor, din mediul juridic, din viaţa de zi cu zi, ne ajută să înţelegem mai bine cum funcţionează comunicarea. Prin prezentarea unor cazuri de escrocherie – cum au fost posibile „vânzarea” Turnului Eiffel, comerţul cu pietre preţioase false sau invenţia unui „combustibil-miracol” pentru automobil –, descoperim procedeele comunicării de influenţă, dar şi, la fel de important, cum să nu ne lăsăm manipulaţi.

 

Prin analiza situaţiilor de seducţie, de vânzare, de muncă aflăm cum să construim o relaţie de încredere, care sunt mecanismele profunde ale influenţei, cum să procedăm pentru a schimba conduitele, tehnici concrete de intervenţie care vor putea fi folosite cu succes atât în viaţa socială, cât şi în cea profesională.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alex Mucchielli

Traducător: Georgeta-Anca Ionescu

Data apariției: decembrie 2014

Titlu original: Influencer, persuader, motiver

ISBN: 978-973-50-4613-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: manipulare, succes