TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghidul bărbatului modern. Calea spre sănătate și echilibru psihic
Ghidul bărbatului modern. Calea spre sănătate și echilibru psihic
Vezi
galerie

Ghidul bărbatului modern. Calea spre sănătate și echilibru psihic

de Dr. Cate Howell, Alex Barnard

Id: #381953

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Prea mulți bărbați suferă în zilele noastre în tăcere de probleme emoționale, iar rata sinuciderilor în rândul lor a ajuns să fie destul de ridicată. Acest lucru este dovada faptului că și bărbații pot fi afectați de stresul cotidian, de volumul de muncă prea mare, de anxietate și depresie, de pierderea încrederii sau a identității, de eșecul relațiilor sentimentale sau de destrămarea familiei, de dependențe și traume, în aceeași măsură în care sunt afectate și femeile.

În trecut, aceștia nu îndrăzneau să-și exprime gândurile și trăirile interioare, din cauza sentimentului de rușine care era cultivat de societatea în care trăiau. Încet-încet însă, bărbații încep să se schimbe. Ei redefinesc acum ceea ce înseamnă să fii „puternic” și sunt mai deschiși spre a-și înțelege și a-și exprima emoțiile, dar și spre a căuta ajutor.

Ghidul bărbatului modern explorează majoritatea pro¬blemelor care afectează sănătatea emoțională, echilibrul și starea de bine a bărbaților și oferă o serie de instrumente – testate cu succes – pentru a-i ajuta să devină mai rezistenți și pentru a preveni apariția problemelor de sănătate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Cate Howell, Alex Barnard

Traducător: Mihaela Veronica Busuioc

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786063806087

Copertă: Paperback

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: emoții, stres