TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
50 de cărţi fundamentale despre succes MP-TOB-5DCFDS-10-N-001
50 de cărţi fundamentale despre succes
Vezi
galerie

50 de cărţi fundamentale despre succes

de Tom Butler-Bowdon

Id: #236790

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

50 de lucrări fundamentale despre succes va dezvăluie faptul că absolut oricine poate avea o viață plină de sens și va învața cum să împletiți muncă și succesul financiar cu reușită în plan personal. Practice și filozofice în același timp, sensibile și totodată motivaționale, cărțile selecționate de autor va prezintă biografiile unor oameni excepționali, va întroduc în lumea afacerilor, va poartă în domeniul psihologiei și al vechilor filozofii, explorează terenul fertil al textelor care i-au ajutat pe mulți să devină oameni de succes.

Ce calități îi sunt absolut necesare unui om de succes?
Ce anume îl poate face să fie motivat, prosper, să devină un mare lider?

Sunteți în căutarea unei direcții noi în viață? Va interesează să găsiți o cale către împlinirea autentică? În paginile lucrării 50 de cărți fundamentale despre succes veți descoperi titluri de referință care au ajutat milioane de oameni să aibă succes în viață profesională și pe plan personal.

-Deveniți un lider, profitând de lecțiile primite de la adevărate legende ale lumii afacerilor, de la umaniști cu o gândire înălțătoare și de la optimiști realiști: Warren Bennis, Kenneth Blanchard și Spencer Johnson, Warren Buffett, Andrew Carnegie, Michael Dell, Henry Ford, Abraham Lincoln, Nelson Mandela, J.W. Marriott jr., Eleanor Roosevelt, Ernest Shackleton, Sam Walton, Jack Welch.
- Explorați calea spirituală și financiară către prosperitate, descoperind factorii necesari pentru a ajunge la adevărată bogăție: Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason, Hectare de diamante, de Russell H. Conwell, Calea către bogăție, de Benjamin Franklin, De la idee la bani, de Napoleon Hill, Tata bogat, tata sărac, de Robert Kiyosaki, Bogăția și sărăcia națiunilor, de David S. Landes, Legile dinamice ale prosperității, de Catherine Ponder, Gândirea milionarului american, de Thomas J. Stanley, Știință de a deveni bogat, de Wallace D. Wattles.
-Împliniți-va potențialul beneficiind de forță ideilor care pătrund în secretele succesului pe plan personal și profesional: Obraz gros, inimă neagră, de Chin-Ning Chu, Excelentă în afaceri, de Jim Collins, Jocul interior de tenis, de Timothy Gallwey, Cine mi-a luat cașcavalul?, de Spencer Johnson, Născuți pentru a învinge, de Muriel James și Dorothy Jongeward, În formă la serviciu și acasă, de Jim Loehr și Tony Schwartz, Artă războiului, de Sun Tzu, Coaching pentru performanță, de John Whitmore, Factorul Noroc, de Richard Wiseman, Eficientă în 7 trepte, de Stephen R. Covey.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tom Butler-Bowdon

Traducător: Viorica Horga

Data apariției: 2010

ISBN: 978-973-728-384-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Meteor Press

Teme: succes