TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Avantajul fericirii. Cele şapte principii ale psihologiei pozitive care stimulează performanţa şi determină succesul

Shwan Achor
Colecții/Serii: Tu ești numărul 1
Nu există nicio cale spre fericire. Fericirea este Calea! „Voi fi fericit atunci când am să fiu promovat... când am să fac mai...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-8495-81-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

MAI MULTE DESPRE CARTE

Nu există nicio cale spre fericire. Fericirea este Calea!

„Voi fi fericit atunci când am să fiu promovat... când am să fac mai mulţi bani... când copiii mei vor intra la şcoala potrivită... când voi slăbi... când voi avea o relaţie mulţumitoare, când... " Te-ai surprins vreodată spunând ceva de acest gen? Dacă da, trebuie să afli că, la fel ca tine, mulţi sunt cei care cred că atunci când vor avea succes vor fi fericiţi. Dar cele mai recente cercetări ale experţilor în psihologie pozitivă şi neuroştiinţe demonstrează că ideea asta este complet greşită. De fapt. lucrurile stau exact invers.
În felul său, Avantajul Fericirii este o revoluţie, precum cea a lui Copernic, şi demonstrează că succesul se învârte în jurul fericirii şi nu invers. Fericirea este cea care alimentează succesul pentru că atunci când suntem fericiţi devenim mai pozitivi, mai creativi, mai motivaţi, mai energici, mai rezillenţi. mai sănătoşi, mai productivi.
Utilizând poveşti şi studii de caz din munca sa cu mii de subiecţi din 42 de ţări răspândite pe 5 continente, subiecţi de toate genurile, vârstele şi nivelurile de educaţie, din toate mediile şi clasele sociale,  Achor pune acum pe hârtie rezultatele cercetărilor sale de-a lungul unei perioade de mai bine de 12 ani şi explică cum putem valorifica Avantajul Fericirii pentru a stimula performanţa şi a determina succesul. Snawn Achor izolează şapte principii practice care au fost încercate şi testate de la săli de clasă la săli de consiliu, din Argentina până în Zimbabwe Printre principale prezentate se regăsesc:
Efectul Tetris: cum să no reeducăm mintea pentru a identifica posibilităţi, astfel încât să le vedem şi să profităm de oportunităţi oriunde ne aflăm.
Cercul lui Zorro: cum să ne recâştigăm controlul concentrându-ne. mai întâi, pe obiective mai mici, realizabile, pentru ca apoi să ne folosim de efectul de pârghie pentru a realiza obiective tot mai importante.
Investiţia Socială: cum să culegem dividende din investiţia într-unui dintre cei mai buni predictori ai succesului şi fericirii, reţeaua noastră socială.
Cartea de faţă este lectură obligatorie pentru toţi cei care încearcă să exceleze într-o lume a volumului tot mai mare de muncă, stres şi negativitate. Avantajul Fericirii nu ne arată doar cum sâ stimulăm performanţa şi să dobândim succesul la locul de muncă. Ne arată cum sâ profităm de beneficiile unai mentalităţi mai fericite şi mai pozitive pentru a atinge extraordinarul atât în activitatea noastră, cât şi în vieţile noastre.

Autor: Shwan Achor
Traducător: Violeta Limona
Data apariției: ianuarie 2014
Editura: Businesstech
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală, motivare, autoeducare
  • Shwan Achor - Autor
    Shawn Achor este unul dintre experții mondiali de frunte în domeniul potențialului uman. A făcut cercetări și a ținut prelegeri în 42 de țări, lucrând pentru a construi o punte de legatură între știința fericirii și performanțele noastre de fiecare zi. Instruit de către unii dintre pionierii psihologiei pozitive, a fost asistent principal la conceperea și predarea faimosului curs despre fericire, cel mai popular curs de...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus