TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Întrebările potrivite

Debbie Ford
Uităm cu uşurinţă faptul că evenimentele de zi cu zi din vieţile noastre sunt rezultatul deciziilor pe care le-am luat ieri, luna trecută şi...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Zece întrebări esenţiale care vă conduc către o viaţă extraordinară
ISBN: 973-7978-23-4
EAN-16: 9789737978234
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Întrebările potrivite

MAI MULTE DESPRE CARTE

Uităm cu uşurinţă faptul că evenimentele de zi cu zi din vieţile noastre sunt rezultatul deciziilor pe care le-am luat ieri, luna trecută şi anul trecut... Nu ajungem să avem datorii enorme, din cauza unei singure cheltuieli extravagante. Nici nu ne îngrăşăm cu zece kilograme, pentru că mâncăm copios la o masă. Iar relaţiile noastre, bineînţeles că nu se încheie peste noapte, în urma unei singure dispute mai aprinse. Suntem acolo unde suntem, datorită deciziilor pe care le luăm în fiecare zi. Dacă vrem să înţelegem mai bine cum am creat realitatea prezentă, nu trebuie decât să vedem alegerile pe care le-am făcut şi pe care continuăm să le facem în drumul nostru.


Răspunzând cu sinceritate la cele zece întrebări puse în această carte, descoperim adevăratele noastre motive şi redobândim controlul asupra destinului nostru. Prin întrebări cum ar fi: Această alegere îmi va aduce împlinire pe termen lung, sau o satisfacţie pe termen scurt? şi Este acesta un act de iubire de sine, sau unul de autosabotaj? , cartea Întrebările potrivite ne oferă o conştientizare mai profundă a motivaţiilor ce stau în spatele acţiunilor noastre. Şi, încă şi mai important decât atât, ea ne oferă instrumentele necesare pentru a controla din nou realitatea noastră cotidiană şi, odată cu aceasta, libertatea de a crea viaţa pe care ne-am dorit-o din totdeauna.

Autor: Debbie Ford
Traducător: Mihaela Ivănuş
Data apariției: decembrie 2004
Editura: For You
Titlu original: The Right Questions: Ten Essential Questions To Guide You To An Extraordinary Life
Pagini: 128
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dezvoltare personală
  • Debbie Ford Debbie Ford - Autor
    Debbie Ford este autoarea bestsellerurilor de pe lista ziarului New York Times: Partea întunecată a căutătorilor de lumină şi Secretul umbrei. A scris de asemenea: Divorţul spiritual, Întrebările potrivite, Cel mai bun...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Marianne Williamson, autoarea cărţii ”Iubire magică”
  „Uneori nu primim răspunsurile dorite, pentru că, pur şi simplu, nu ne-am pus întrebările potrivite. Nu se va mai întămpla astfel. Debbie Ford ne spune ce ar trebui să întrebăm, pentru a obţine ceea ce ne dorim cu adevărat.”

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus