TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Leadership CV-DAG-LEAPIE-16-N-001
Vezi
galerie

Leadership

de Daniel Goleman

Titlu apărut în colecția Seria de autor Daniel Goleman la Curtea Veche

Id: #244368

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Puterea inteligenței emoționale
 

Descriere produs

Cartea de faţă, despre puterea inteli­genţei emoţionale în leadership, este prima culegere cuprinzătoare în care autorul îşi adună descoperirile cheie în domeniu. Acest material, adeseori extras din celelalte cărţi ale lui Daniel Goleman, care şi-au demonstrat din plin eficienţa, e de natură să sprijine dezvoltarea unui management per­formant şi inovator.

Am adunat la un loc, rezumându-le într-o singură carte, esenţa ­scrierilor mele din ultimii douăzeci de ani, care ilustrează cel mai bine impactul pozitiv al inteligenţei emoţionale asupra excelenţei individuale şi organizaţionale. Luaţi această carte ca pe o trusă de scule. Fiecare capitol este un instrument unic şi util, care-i ajută pe lideri, traineri, recrutori de resurse umane, administratori şi educatori să-i ghideze şi motiveze cu eficienţă pe ceilalţi.” – Daniel Goleman

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Goleman

Traducător: Ana-Maria Datcu

Data apariției: mai 2016

Titlu original: Leadership: The Power of Emotional Intelligence. Selected Writings

ISBN: 978-606-588-861-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: emoții, succes

 

Opinii editoriale

Iată o serie de articole alese de Daniel Goleman şi antologate într-un singur volum, pentru a crea un compendiu al scrierilor sale despre una dintre cele mai importante şi mai puţin înţelese teme de afaceri: inteligenţa emoţională.

Robert Morris, Consultant în management, Dallas

În această carte, d-l Goleman demonstrează clar că inteligenţa emoţională este imperativă pentru oricine aspiră la un leadership eficient. […] Cititorul îşi va forma o idee generală despre cât de importantă este inteligenţa emoţională pentru angajaţi, pentru performanţa lor şi pentru profiturile rezultante ale firmei unde lucrează.

John Chancellor, Mentor-instructor, Spring Hill
Daniel Goleman
Daniel Goleman
Autor

Daniel Goleman (n. 7 martie 1946) și-a creat o reputație mondială de jurnalist ș...

vezi autor