TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Tehnici de a vinde

Dale Carnegie, Michael Crom, J. Oliver Crom
Colecții/Serii: Seria Dale Carnegie
Continuând munca celui mai faimos scriitor şi formator motivaţional, Dale Carnegie, firma de training Dale Carnegie & Associates este...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-580-3
Dimensiuni: 15,5 x 22 cm
Tip copertă: Paperback
Alte volume:

Tehnici de a vinde

MAI MULTE DESPRE CARTE

Continuând munca celui mai faimos scriitor şi formator motivaţional, Dale Carnegie, firma de training Dale Carnegie & Associates este astãzi una dintre cele mai importante din întreaga lume. Cursurile ţinute aici au devenit o importantã etapã de pregãtire în cariera oricãrei persoane preocupate de succesul profesional.

Cartea de faţã este primul curs al Dale Carnegie & Associates publicat în limba românã - un îndrumar eficient, structurat logic, ce se dovedeşte benefic atât pentru cei care vând, cât şi pentru cei care cumpãrã. El cuprinde rezultatele unor ani întregi de cercetãri şi experienţã ai unora dintre cei mai mari specialişti americani în vânzãri. Lucrarea de faţã reprezintã o investiţie necesarã, la îndemâna oricãrui om ce aşazã profesionalismul pe primul plan. Tehnicile şi recomandãrile din aceastã carte vizeazã fiecare etapã a procesului de vânzare în parte, de la identificarea clienţilor potenţiali pânã la livrarea produsului. Aplicarea lor vã poate aduce avantaje serioase în faţa competitorilor.

Autor: Dale Carnegie, Michael Crom, J. Oliver Crom
Traducător: Dan Criste
Data apariției: 2005
Editura: Curtea Veche
Titlu original: The Sales Advantage
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
leadership, vânzări, negociere, clienţi, comunicare, profesie, autoeducare
  • Dale Carnegie Dale Carnegie - Autor
    Dale Carnegie (pe numele lui real Dale Carnegey) s-a născut pe 24 noiembrie 1888 la o fermă săracă din Missouri şi s-a stins din viaţă pe 1 noiembrie 1955, la Forest Hills, New York. Este considerat cel mai mare autor de literatură motivaţională al secolului...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Publishers Weekly
Un foarte bun manual de iniţiere pentru începători şi un excelent curs de perfecţionare pentru specialiştii din domeniu. 

Opinia cititorilor