TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cercul inovației. Drumurile bătătorite nu duc spre succes

Tom Peters
Lumea afacerilor este într-o permanentă stare de flux, una haotică în care singura strategie de supravieţuire este inovaţia...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-1931-82-1
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cercul inovației. Drumurile bătătorite nu duc spre succes

MAI MULTE DESPRE CARTE

Lumea afacerilor este într-o permanentă stare de flux, una haotică în care singura strategie de supravieţuire este inovaţia constantă – atât pentru individ, cât şi pentru organizaţie.

În Cercul inovației, Tom Peters îşi reexaminează, rafinează şi reinventează propriile opinii despre inovaţie. Menirea acesteia, după cum spune chiar autorul, este să ,,îngrozească" şi să „lumineze" în acelaşi timp. Acestea sunt "vremuri deosebit de periculoase pentru cei care nu reuşesc să ia taurul de coarne... dar şi vremuri deosebit de prolifice pentru cei care o fac." Geniul lui Peters îşi lasă amprenta pe fiecare pagină a cărții prin curiozitatea insaţiabilă, intelectul agil, perspectiva pragmatică şi misterioasa capacitate de a percepe spiritul timpului.

Această carte este plină de energie şi de profunzime. Ea se adresează deopotrivă minții, inimii şi sufletului. Vă poate transforma compania, cariera, chiar și pe voi înşivă.

Autor: Tom Peters
Traducător: Cătălin Georgescu
Data apariției: 2011
Editura: Publica
Titlu original: The Circle of Innovation: You Can’t Shrink Your Way to Greatness
Pagini: 560
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
succes, afaceri, inovaţie
  • Tom Peters - Autor
    Tom Peters a devenit licenţiat în construcţii civile în 1965, urmând apoi studii de afaceri la Stanford Business School, unde a absolvit cursuri de MBA şi doctorat. În 2004 a primit titlul de doctor de onoare de la Universitatea de Management din Moscova.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Frederick W. Smith, CEO, FedEx
În stilul său inimitabil, Tom Peters a reușit din nou să ofere o resursă inestimabilă tuturor executivilor care se confruntă cu provocări nemaiîntâlnite până acum în lumea afacerilor.
Los Angeles Times
O capodoperă a genului... Peters nu numai că este părintele corporației postmoderne, dar mai mult decât atât este primul care reușește să scrie literatură de management postmodernă.
St. Petersburg Times
Un adevărat manual pentru afacerile care doresc să supraviețuiască într-o lume în continuă schimbare.
Ilie Drăgan, Board member, TEBA
Soluțiile lui Peters sunt adesea radicale, într-un joc periculos cu limita. Însă cazuistica ce-i servește drept reper spune că cine le implementează, reușește la scară mare. Pentru inovație îți trebuie curaj, evadare din zona de confort, puterea de a uita un modus vivendi și de a te actualiza cu gesturi de avangardă. Noi credem în forța inovației și în șansa de a te reinventa, pentru a reuși. Aidoma acestei cărți e și spiritul TEBA – Trans European Business Academy; relaxat, lucid, la zi și dincolo de ziua de mâine, „anticipând evoluția".

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus