TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cele 12 coloane ale succesului

Jim Rohn, Christoph Widener
Colecții/Serii: C&A Motivațional
Succesul este atins în momentul în care te autodepășești. Așa că lucrul cel mai important pe care trebuie să-l faci este să te...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-7780-70-1
Dimensiuni: 13,5x20,5 cm
Tip copertă: Paperback

Cele 12 coloane ale succesului

MAI MULTE DESPRE CARTE

Succesul este atins în momentul în care te autodepășești. Așa că lucrul cel mai important pe care trebuie să-l faci este să te perfecționezi pe tot parcursul vieții, să-ți remodelezi propria personalitate.
Acesta este mesajul pe care Charlie (personajul căruia i s-a atribuit rolul de inițiator în tot ceea ce înseamnă arta succesului) îl transmite lui Michael (sau oricăruia dintre noi), cel care va fi supus unui proces de transformare prin înțelegerea vieții și a succesului personal. În sprijinul visurilor tale vei găsi cele douăsprezece coloane pe care Jim Rohn și Chris Widener le pun la temelia succesului fiecărui om. Ineditul abordării sub forma unui roman motivațional constă în faptul că îți dezvăluie prin dialog simbolic oportunitățile de care poți beneficia făcând apel la oamenii care îți sunt aproape și la propriile resurse.
Trebuie să înțelegi că, pentru a atrage oameni plăcuți, trebuie să fii la rândul tău un om plăcut. Pentru a atrage oameni puternici, trebuie să fii un om puternic. Pentru a atrage oameni loiali, trebuie să fii un om loial. În loc să încerci să-i schimbi pe cei din jur, încearcă să te schimbi pe tine însuți. Dacă investești în dezvoltarea personală înseamnă că ești pe drumul cel bun!

Autor: Jim Rohn, Christoph Widener
Traducător: Iris Manuela Gâtlan-Anghel
Data apariției: 2006
Editura: Amaltea
Titlu original: Twelve Pillars
Pagini: 136
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
succes, viață profesională, dezvoltare personală, roman motivațional, autodepășire

Opinia cititorilor