TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cinci disfuncţii ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

Patrick Lencioni
Colecții/Serii: Profit
Patrick Lencioni prezintă aici o poveste captivantă şi instructivă din lumea fascinantă şi complexă a echipelor. Kathryn Petersen, CEO la...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-316-8
EAN-16: 978973669316
Dimensiuni: 14,5x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Cinci disfuncţii ale muncii în echipă. O fabulă despre lideri

MAI MULTE DESPRE CARTE

Patrick Lencioni prezintă aici o poveste captivantă şi instructivă din lumea fascinantă şi complexă a echipelor. Kathryn Petersen, CEO la DecisionTech, se confruntă cu o criză des întâlnită în viaţa liderilor: omogenizarea unei echipe dezorganizate, care ameninţă existenţa întregii companii. Va reuşi? Va fi concediată? Va da faliment compania? Povestea scoate în evidenţă faptul că a conduce o organizaţie înseamnă, mai ales, curaj şi gândire pătrunzătoare.

De-a lungul derulării acestei „fabule pentru lideri“, Lencioni caracterizează cele cinci disfuncţii întâlnite până şi în cele mai mai sudate echipe: absenţa încrederii, teama de conflict, lipsa angajamentului, evitarea responsabilităţilor şi neatenţia la rezultate. El propune un model plin de forţă şi mai mulţi paşi concreţi prin intermediul cărora aceste obstacole pot fi trecute, clădind în felul acesta o echipă unită şi eficientă.
Patrick Lencioni a scris o fabulă convingătoare, cu un mesaj puternic — deşi, poate, dezamăgitor de simplu — pentru cei care se străduiesc să devină liderii unor echipe excepţionale.

Autor: Patrick Lencioni
Traducător: Consuela Stoicescu
Data apariției: 2007
Editura: Curtea Veche
Titlu original: The Five Dysfunctions Of a Team: A Leadership Fable
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
business, resurse umane, echipă, colaborare, obiective, eficiență, leadership, management
  • Patrick Lencioni - Autor
    Patrick Lencioni este fondator şi preşedinte al companiei The Table Group, Inc., o firmă de consultanţă înfiinţată în 1997 în domeniul managementului şi axată, în principal, pe rezolvarea problemelor de muncă în echipă, leadership şi sănătate organizaţională. Este considerat „un model definitoriu pentru următoarea generaţie de teoreticieni ai afacerilor“. În calitate de consultant şi orator...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor