TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
The Lean Startup PU-ERR-THE0LS-13-N-001
Vezi
galerie

The Lean Startup

de Eric Ries

Titlu apărut în colecția Co-lecţia de antreprenoriat la Publica

Id: #231628

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum antreprenorii din ziua de azi se folosesc de inovația continuă pentru a crea afaceri de succes
 

Descriere produs

„Ca mișcare, abordarea Lean Startup trebuie să evite doctrinele și ideologiile rigide. Trebuie să evităm caricatura unei formule științifice scorțoase sau lipsa umanității în muncă. De fapt, știința este unul dintre scopurile cele mai creative ale umanității. Consider că aplicarea acestor principii în antreprenoriat va debloca un depozit uriaș de potențial uman.

Cum ar arăta o organizație dacă toți angajații săi ar fi înarmați cu superputerile organizatorice Lean Startup?” – Eric Ries


Aceasta este o carte pentru antreprenori și viitori antreprenori. Cele cinci principii ale LEAN STARTUP, care stau la baza celor trei părți ale acestei cărți, sunt următoarele:

 

  1. Antreprenori se găsesc pretutindeni. Nu trebuie să lucrezi într-un garaj pentru a face parte dintr-o companie startup. Conceptul antreprenoriatului îi include pe toți cei care lucrează în ceea ce se înțelege printr-o companie startup: o instituție umană menită să creeze noi produse și servicii în condiții de extremă incertitudine.
  2. Antreprenoriatul înseamnă management. O companie startup este o instituție, nu doar un produs, așadar necesită un nou tip de management, special ajustat pentru acest context de extremă nesiguranță.
  3. Învățare validată. Companiile startup există nu numai pentru a face lucruri, bani sau a oferi servicii clienților. Ele există pentru a învăța cum se construiește o afacere sustenabilă.
  4. Construiește-Evaluează-Învață. Activitatea fundamentală a unei companii startup este aceea de a transforma ideile în produse, de a evalua răspunsul clienților și apoi de a învăța dacă trebuie să pivoteze sau să persevereze. Toate procesele reușite de lansare trebuie ajustate pentru a accelera această buclă de reacție.
  5. Contabilitate pentru inovare. Pentru a îmbunătăți rezultatele antreprenoriale și pentru a păstra antreprenorii responsabili, trebuie să ne concentrăm pe lucrurile plictisitoare: cum să măsurăm progresul, cum să fixăm jaloane, cum să prioritizăm munca.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Eric Ries

Traducător: Dan Bălănescu

Data apariției: 2013

Titlu original: The Lean Startup

ISBN: 978-606-8360-69-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

Dan Bălănescu
Dan Bălănescu
Traducător

Dan Bălănescu s-a născut la Piteşti, pe 14 martie 1974. După o copilărie fericit...

vezi autor