TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Orice îţi doreşti PU-DES-ORICID-16-N-001
Orice îţi doreşti
Vezi
galerie

Orice îţi doreşti

de Derek Sivers

Id: #243716

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poți lua pe o cale deja bătută și te poți numi antreprenor sau îți poți urma propriul drum și chiar poți fi antreprenor. 

Când Derek Sivers a lansat CD Baby, nu a avut în vedere dezvoltarea unei afaceri de proporții. Era un muzician independent de succes care voia doar să-și comercializeze online CD-ul. Pentru că nimeni nu l-a putut ajuta în acest sens, a pornit la drum de unul singur și a construit de la zero un magazin online. 

Sivers și-a început afacerea în 1998 din dorința de a-și ajuta prietenii să-și vândă CD-urile. În 2000, și-a angajat primul om. Opt ani mai târziu, a vândut CD Baby pentru 22 de milioane de dolari. 

Sivers nu a avut nevoie de un plan de business. Nici tu nu ai. Nu trebuie să ai idei mărețe; de fapt, este chiar indicat să nu le ai. Începe cu puţin, ține la clienții tăi mai mult decât la tine însuţi și condu-ți afacerea ca și când nu ai avea nevoie de bani. 

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Derek Sivers

Traducător: Raluca Chifu

Data apariției: aprilie 2016

ISBN: 978-606-722-179-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,5x17,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publica

Teme: succes

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Cei mai mulți oameni de afaceri intră în această horă având ca principal scop îmbogățirea rapidă. Unora le iese, altora nu. Dar majoritatea se aleg cu plaga sufletească de a fi dificil de convertit la......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Dacă îţi doreşti un manifest autentic, un ghid la obiect și o lectură amuzantă asupra căreia să revii iar și iar, Orice îţi doreşti este cartea de care ai nevoie. Sper să îţi placă la fel de mult cât mi-a plăcut mie.

Tim Ferris, autorul cărții The 4-Hour Workweek

Am parcurs această carte în vreo oră. Oau. Pe bune. Derek împărtășește cu cititorii unele dintre principiile (și „anti-principiile”) pe care le-a învățat și le-a aplicat cât timp a fost antreprenor din întâmplare și le spune cum să-și dezvolte afacerea fără să-și piardă sufletul.

Todd Henry, autorul cărții Die Empty

Citind noua carte a lui Derek Sivers, Orice îţi doreşti, vei petrece una dintre cele mai interesante ore din viața ta. 

Forbes
 Derek Sivers
Derek Sivers
Autor

În 2008, Derek Sivers a vândut CD Baby pentru a se putea concentra pe alte aface...

vezi autor