TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Stăpânii din umbră

Daniel Estulin
Aceasta extraordinara carte de investigatie scoate la lumina colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporatii, traficanti de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-728-558-4
Dimensiuni: 14,5x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Stăpânii din umbră

MAI MULTE DESPRE CARTE

Aceasta extraordinara carte de investigatie scoate la lumina colaborarea de culise dintre guverne, servicii secrete, mari corporatii, traficanti de droguri si „teroristi”, care,  pe de o parte, a captusit buzunarele elitei, iar pe de alta, a contribuit profund la distrugerea suveranitatii statelor in favoarea unor module economice mai eficiente, care nu tin insa cont de Constitutia SUA si de Declaratia drepturilor omului. Cartile se fac in spatele usilor inchise, de unde jucatorii, Stapanii din umbra, creeaza „realitatea”, inventand baieti buni si baieti rai, jucand un joc masluit pentru putere, profit si... viitorul nostru. 

·        Droguri – Comertul cu droguri sustine cea mai mare piata neagra din lume, alimentandu-i pe Stapanii din umbra cu fonduri cu care pot corupe institutiile noastre financiare si civice.

·        Diamante - Pot fi vandute usor pe piata internationala, deoarece sunt usor de transportat si greu de gasit. In plus, urmele financiare ale comertului cu diamante sunt practic inexistente.

·        Bani murdari - Stapanii din umbra ii folosesc pentru a spori profiturile, a achizitiona companii, a detine trusturi de presa, a cumpara guverne, a finanta terorismul si a subventiona razboaie.

·        Victor Bout - Supranumit „Traficantul Mortii”, a fost etichetat drept intruchiparea raului, neintrecut decat de Osama bin Laden. Ancheta autorului, care a beneficiat, intr-un mod fara precedent, de acces la dosarele personale si de afaceri ale lui Bout, a devoalat una dintre cele mai sinistre si mai uluitoare inselatorii din ultimii ani. 

Daniel Estulin este un jurnalist de investigatii rasplatit cu multe premii si autorul bestsellerului Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii. Estulin a aparut in emisiunea de televiziune a lui Jesse Ventura Teoria conspiratiei si in DVD-ul ENDGAME: Blueprint for Global Enslavement. Este un excelent orator si a fost invitat in nenumarate emisiuni de interviuri. In prezent, locuieste in Thailanda.

Autor: Daniel Estulin
Traducător: Mihai Dan Pavelescu
Data apariției: mai 2012
Editura: Meteor Press
Titlu original: The shadow masters
Pagini: 448
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
conspiratii, grupul bilderberg, traficanţi, ocult, diamante, droguri, elită, terorism, sabotaj

Opinia cititorilor