TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Clubul Bilderberg. Conducerea secretă a lumii

Daniel Estulin
Colecții/Serii: Istorie. Meteor Press
Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-728-586-7
Dimensiuni: 14,5x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Clubul Bilderberg. Conducerea secretă a lumii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Patrunzand intr-o lume invaluita pana nu demult intr-un mister total si protejata prin mijloace de securitate impenetrabile, raportul investigativ al lui Daniel Estulin ofera o expunere fascinanta a intalnirilor secrete ale celor mai puternici oameni ai lumii.

De la inceputurile sale, in 1954, in hotelul Bilderberg din oraselul olandez Oosterbeek, Clubul Bilderberg s-a constituit din prim-ministri europeni, presedinti americani si cei mai bogati directori executivi din lume, toti acestia adunandu-se anual pentru a dezbate viitorul politic si economic al lumii.

Presei nu i s-a ingaduit niciodata sa participe si nici concluziile sau discutiile Clubului n-au fost facute publice, in ciuda faptului ca acestea au implicatii uriase pentru toti cetatenii planetei. 

Utilizand metode care seamana cu tacticile spionilor din Razboiul Rece - si riscandu-si propria viata in cateva randuri -, Estulin a realizat ceea ce nu mai reusise nimeni: a aflat ce se discuta in spatele usilor inchise ale hotelurilor opulente si a facut public totul intr-o dezvaluire fara precedent.

Autor: Daniel Estulin
Traducător: Mihai Dan Pavelescu
Data apariției: 2012
Editura: Meteor Press
Titlu original: The True Story of the Bilderberg Group
Pagini: 384
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
conspiraţii, paranoia, secret, manipulare
Locuri în topurile Cartepedia

Opinia cititorilor