TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Toltecii Noului Mileniu FY-VIS-TOLTNM-09-N-001
Toltecii Noului Mileniu
Vezi
galerie

Toltecii Noului Mileniu

de Victor Sanchez

Id: #228020

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O mărturie spectaculoasă despre una dintre cele mai importante tradiţii spirituale mezoamericane, care a supravieţuit până în prezent.

Victor Sanchez ne oferă o perspectivă rară asupra vieţii şi obiceiurilor luptătorilor spirituali tolteci. Aceşti tolteci, care există din timpuri de dinaintea aztecilor, recunosc Pământul drept fiinţă vie, au o comuniune profundă cu pământul lor şi dau dovadă de forţe neobişnuite de percepţie. Aflaţi cum, la începutul unui nou mileniu, aptitudinile lor de supravieţuire ne încurajează să ne reînnoim angajamentul de a crea un mod de viaţă mai bun, în armonie cu spiritul şi cu natura.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Victor Sanchez

Traducător: Daria Vasilescu

Data apariției: iunie 2009

Titlu original: Toltecs of the New Millennium

ISBN: 978-973-1701-57-8

EAN-13: 9789731701578

Copertă: Paperback

Număr pagini: 210

Dimensiuni: 14x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

Toltecii noului mileniu este o carte ce aprofundează realităţile alternative, aşa cum erau percepute de popoarele indigene timpurii din Mezoamerica. Cu ajutorul acestei cărţi, Victor Sanchez îşi creează renumele de scriitor şi învăţător strălucit. Victor relatează poveşti fermecătoare, ce ilustrează lecţii spirituale profunde, care pot duce la îmbunătăţirea oricărei vieţi. Din câte cunosc eu, aceasta este una dintre cele mai bune cărţi ale genului, ce au fost publicate până acum. Am savurat-o cu deosebită plăcere. Este o nestemată rară.”

Michael Peter Langevin, editor al revistei Magical Blend

„Această carte reprezintă o lectură obligatorie pentru toate popoarele care vor să înţeleagă tradiţia băştinaşă autentică. Victor Sanchez a păşit pe această cale şi a descoperit inimile şi lumile căutătorilor noştri din Sud. Extraordinar! Cu preţuire profundă pentru adevărul dezvăluit.”

Jamie Sams, Seneca/Cherokee, coautoarea cărţii "Medicine Cards"