TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Simbolurile gradelor capitulare în francmasonerie RA-IRM-SIGCNF-12-N-001
Simbolurile gradelor capitulare în francmasonerie
Vezi
galerie

Simbolurile gradelor capitulare în francmasonerie

de Irene Mainguy

Id: #210948

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noua lucrare a lui Irene Mainguy, "Simbolurile gradelor capitulare în Francmasonerie", este o continuare a cărţii sale precedente, "Simbolurile Gradelor de Perfecţie şi ale Ordinelor de Înţelepciune"

Lucrarea conţine un studiu aprofundat al gradelor analizate în Capitul de la al 15-lea la al 18-lea grad în Ritul Scoţian Antic Acceptat, iar a doua parte a lucrării este consacrată studierii celui de-al 3-lea şi a celui de-al 4-lea Ordin de Înĺelepciune în Ritul Francez al căror conţinut iniţiatic este similar. Lucrarea de faţă înlesneşte o mai bună înţelegere a modului în care cunoaşterea masonică se constituie prin înaintarea din grad în grad, ceea ce aruncă o lumină nouă asupra semnificaţiei parcursului iniţiatic. Cititorul are de-a face cu o importantă multitudine de idei noi înfăţişate limpede, în acord cu sursele pe care le readuc la lumină.

Pe parcursul acestei cărţi, se fac remarcate diversitatea şi bogăţia ilustraţiilor originale şi adeseori inedite pe care aceasta le conţine, ilustraţii al căror număr simbolic, aşa cum se va observa, susţine urzeala şi dă suflu prezentului studiu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Irene Mainguy

Traducător: Cristina Săvoiu

Data apariției: noiembrie 2012

Titlu original: De la symbolique des chapitres en franc-maçonnerie, rite écossais ancien et accepté et rite français: de la liberté de passage à l’envol du phénix

ISBN: 9786066093231

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 712

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x21,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: RAO