TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Amurgul zeilor. Calendarul mayaş şi întoarcerea extratereştrilor

Erich Von Däniken
Pe înălţimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului mării, se află ruinele străvechiului oraş Puma Punku, un oraș care...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-92424-9-0
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Amurgul zeilor. Calendarul mayaş şi întoarcerea extratereştrilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Pe înălţimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului mării, se află ruinele străvechiului oraş Puma Punku, un oraș care pur şi simplu nu putea fi construit de către locuitorii lui din Epoca de Piatră. 
Conform calendarului mayaş, în decembrie 2012, zeii se vor întoarce din îndelungata lor călătorie şi îşi vor face din nou apariţia aici, pe Pământ. Da, aşa-numiţii zei – de fapt, extratereştrii – se vor întoarce într-adevăr! Vom trăi întâlnirea cu zeii.
Numai că orice om înzestrat măcar cu un dram de minte știe că o călătorie interstelară este imposibilă, din cauza distanţelor colosale pe care le-ar implica! Şi că extratereştrii n-au cum să semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una câte una!
În stilul său imposibil de imitat, Erich von Däniken desfiinţează prejudecățile celor care încă mai pun sub semnul întrebării existența civilizațiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cărțile sale ridică inteligența umană la standardele unui dialog cu civilizațiile interstelare. 

Autor: Erich Von Däniken
Traducător: Bogdan Chircea
Data apariției: august 2013
Editura: Lifestyle
Titlu original: Twilight of the Gods
Pagini: 224
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
mayasi, extratereştii, civilizaţii interstelare, mitologie contemporană, preziceri

Opinia cititorilor