TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Mari minuni, mari mistere

Arina Avram
Cand primesti un raspuns, te luminezi; cand pui o intrebare, luminezi lucrurile, spune o veche invatatura ebraica. Si ce sunt miracolele si misterul...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-249-5
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Mari minuni, mari mistere

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cand primesti un raspuns, te luminezi; cand pui o intrebare, luminezi lucrurile, spune o veche invatatura ebraica. Si ce sunt miracolele si misterul care ne inconjoara daca nu mari intrebari, in forma lor cea mai pura, menite sa lumineze etern in bezna lumii? Nici nu ne dam seama cat de lipsita de sens ar fi viata golita de intrebarile rascolite in intimitatea fiintei umane, de marile minuni. 

Din cele mai vechi timpuri nicio informatie legata de tot ceea ce numim indeobste miracol nu a trecut neobservata, iar oamenii s-au dovedit fascinati mai degraba de ceea ce nu putea fi explicat, decat de raspunsurile stiintei. Nevoia noastra de miraculos este parte integranta a spiritului uman, poate tocmai cea care tine vie speranta, alternativa noastra ca specie - acel e pur si mouve, fara de care am fi disparut demult, probabil, striviti, sub povara Realitatii inconjuratoare. De aceea, o asemenea carte, cum e cea a Arinei Avram, o Enciclopedie, a miraculosului, a minunilor, a martorilor si facatorilor de minuni este nu doar o insiruire de realitati cat mai ales un index spiritual, un manual de supravietuire individuala menit sa ne invete tainele si miracolul unei lumi careia ii putem fi mai mult decat niste simpli spectatori. 

Autor: Arina Avram
Data apariției: iulie 2009
Editura: Allfa
Pagini: 288
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Adam, Eva, Moise, Regina din Saba, Solomon, Nabucodonosor, Iosif, Dalila, Ioan Botezătorul, Noe, Samson, Batşeba

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus