TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istorii pierdute

Joel Levy
În firidele întunecate ale istoriei se află numeroase comori nedescoperite încă. Îngropate sub nisipurile şi valurile...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-228-0
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Istorii pierdute

MAI MULTE DESPRE CARTE

În firidele întunecate ale istoriei se află numeroase comori nedescoperite încă. Îngropate sub nisipurile şi valurile vremii, ele au lăsat în urmă doar legende şi mituri care ademenesc echipe întregi de arheologi şi vânători de comori, obsedaţi să le scoată la lumină.

În Istorii pierdute, Joel Levy cercetează unele dintre cele mai mari mistere al trecutului. Ce este şi unde se află Sfântul Graal? A existat vreodată oraşul El Dorado? Vom găsi cândva operele dispărute ale lui Aristotel şi Shakespeare? Unde se află locurile de odihnă veşnică ale multor personalităţi, de la Gengis Han până la Amelia Earhart?

Trecând în revistă diverse legende şi teorii emise de-a lungul timpului, Joel Levy desparte cu abilitate adevărul de mit şi precizează dacă vom avea sau nu vreodată şansa dezvăluirii acestor mistere.

Autor: Joel Levy
Traducător: Răzvan Petrescu
Data apariției: februarie 2010
Editura: Allfa
Titlu original: Lost Histories
Pagini: 304
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
mistere, legende, neobişnuit,
 • Răzvan Petrescu
  Traducător
  Joel Levy - Autor
  Joel Levy este un scriitor şi jurnalist de ştiinţă preocupat de psihologie. Scrierile sale explorează atât psihologia generală, cât şi pe cea aplicată, de la dezvoltarea cognitivă la experienţe anormale. După absolvirea Facultăţii de biologie moleculară şi psihologie la Universitatea Warwick şi Edinburgh, a continuat să scrie lucrări printre care Boost Your IQ și Train Your Brain.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • Joel Levy
  Autor
  Răzvan Petrescu - Traducător
  Răzvan Petrescu (n. 1956) este eseist, prozator, dramaturg. A absolvit Facultatea de Medicină din Bucureşti în 1982 şi a profesat timp de opt ani. Între 1990 şi 1993, a fost redactor la revistele Cuvîntul şi Amfiteatru, apoi la Editura Litera. Din 1996 până în 2003, a lucrat tot ca redactor la Editura Allfa, Grupul Editorial ALL. Din 2004 până în prezent, este redactor la Curtea Veche Publishing. A...
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor