TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istoria Greciei

J.B. Bury, Russell Meiggs
Prima ediţie a acestei faimoase lucrări a apărut în 1900. În a doua ediţie (1913), J.B. Bury a revizuit materialul în lumina...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-815-2
Dimensiuni: 15x21 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Alte volume:
Istoria Greciei Istoria Greciei J.B. Bury

Istoria Greciei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Prima ediţie a acestei faimoase lucrări a apărut în 1900. În a doua ediţie (1913), J.B. Bury a revizuit materialul în lumina descoperirilor epocale ale lui Arthur Evans de la Cnossos (Creta). A treia ediţie (1951), pregătită de Russell Meiggs, a beneficiat de toate cuceririle arheologiei din prima jumătate a secolului XX. Următoarele ediţii au păstrat caracterul de sinteză al lucrării originale, adăugându-i toate achiziţiile de cunoaştere pe care ştiinţa modernă le-a adus imaginii clasice a Greciei antice.

Autor: J.B. Bury, Russell Meiggs
Data apariției: septembrie 2008
Editura: Allfa
Titlu original: A History of Greece to the Death of Alexandar the Great
Pagini: 608
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Grecia antică, arheologie, antichitate, sinteză
 • Russell Meiggs
  Autor
  J.B. Bury - Autor
  J. B. Bury (1861-1927) a fost profesor de istorie si de greaca la Trinity College, Dublin, iar in 1902 a fost promovat la Catedra de Istorie de la Cambridge. Lucrarile sale de istorie antica au devenit titluri de referinta in bibliografii. 
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile
 • J.B. Bury
  Autor
  Russell Meiggs - Autor
  Russell Meiggs (1902-1989) a fost pana in 1970 fellow la Balliol College si lector de istorie antica la Oxford. Printre operele sale se afla lucrari despre Roma si Grecia veche. A fost, de asemenea, fellow al Academiei Britanice.
  AFLĂ MAI MULTE
  Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

Ancient History
 „…o lucrare demnă de încredere şi extrem de atractivă. Meiggs poate fi felicitat pentru modul admirabil în care a reuşit să îmbine păstrarea a tot ce era valoros în textul lui Bury şi adaptarea la cerinţele modernităţii. ” Hermathena „...actualizarea realizată de Russell Meiggs în lumina cercetărilor moderne este excepţională. Viitorul lucrării clasice a lui Bury ca operă de referinţă este asigurat.” 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus