TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Testamentul lui Hitler

Herman Rothman
Cand Herman Rothman a venit in Anglia, era un refugiat evreu care beneficia de acordurile de azil acordate copiilor evrei din Germania. S-a inrolat...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-571-965-4
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Testamentul lui Hitler

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cand Herman Rothman a venit in Anglia, era un refugiat evreu care beneficia de acordurile de azil acordate copiilor evrei din Germania. S-a inrolat mai tarziu in fortele armate britanice, dar doar atunci cand a ajuns sa lucreze pentru serviciile de Contrainformatii a capatat un rol incredibil in deznodamantul cumplitului razboi pe cale sa se incheie. Incadrat in grupul ofiterilor anchetatori, Rothman s-a aflat la Auschwitz cand au inceput interogatoriile ofiterilor nazisti care participasera la cele mai odioase crime care s-au putut vedea vreodata. Marturia sa la procesul Auschwitz in 1963 a fost teribila.

Dar cea mai importanta descoperire a sa, asa-numitul‚”Testament politic” al lui Hitler, gasit in uniforma unui gardian, precum si investigatiile desfasurate in jurul “sinuciderii” lui Hitler, fac din acest fapt unul dintre cele mai ravasitoare evenimente ale secolului XX. Memoriile sale, in care relateaza odiseea ajungerii in Anglia, angajarea in fortele britanice si revelatia ororii din lagarele mortii naziste, sunt la randul lor o pagina zguduitoare din istoria secolului. 

Autor: Herman Rothman
Data apariției: iulie 2011
Editura: Allfa
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
istorie modernă, al doilea război mondial, sinucidere, fuhrer, nazism, lagăre

Opinia cititorilor