TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Armele secrete ale CIA

Gordon Thomas
Bogată în dezvăluiri explozive, Armele secrete ale CIA prezintă „programele de cercetare” dezvoltate de Agenția Centrală de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-675-742-6
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback

Armele secrete ale CIA

MAI MULTE DESPRE CARTE

Bogată în dezvăluiri explozive, Armele secrete ale CIA prezintă „programele de cercetare” dezvoltate de Agenția Centrală de Informații a SUA, programe care au folosit manipularea mintală, tortura şi o serie de arme chimice. Constatăm astfel că recentele torturi şi umilinţe comise în închisorile americane din Guantanamo şi Abu Ghraib nu au fost cauzate de un derapaj determinat de împrejurări excepţionale, ci fac parte dintr-o serie de metode certificate de CIA. De altfel, istoria nu este nouă. În anii 1950, clinici nord-americane finanţate de CIA au administrat unor nevinovaţi, depresivi sau bolnavi mintal, doze masive de medicamente, electroşocuri şi alte tratamente inumane, cu scopul de a găsi cheia manipulării mintale a duşmanilor Statelor Unite, comuniştii. Substanţe letale cum este antraxul au fost testate pe inamic în timpul războiului din Coreea, dar şi pe deţinuţi sau pe cei care refuzau să facă armata. Gordon Thomas, ziarist de investigaţie recunoscut pe plan mondial, este autorul a 53 de cărți, vândute în peste 45 de milioane de exemplare. Printre acestea se numără Istoria secretă a Mossad-ului. Spionii lui Ghedeon (1999) şi Seminţele focului. China şi culisele atacului asupra Americii (2001).

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Titlu original: Les armes secrèts de la CIA
Pagini: 310
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
manipulare, tortură, arme chimice, Guantanamo, Abu Ghraib, electroşocuri, comunişti, antrax, Coreea
  • Gordon Thomas - Autor
    Gordon Thomas este autorul a peste patruzeci de cărţi traduse în lumea întreagă, specialist al informaţiei, cu volume best-seller precum Histoire secrète du Mossad, Mossad – Les nouveaux défis şi Les armes secrètes de la CIA, publicate la editura Nouveau Monde. 
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus