TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
ISlamISm. Planul secret de creare a califatului CO-GLB-IPSDCA-16-N-001
Vezi
galerie

ISlamISm. Planul secret de creare a califatului

de Glenn Beck

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #244741

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Glenn Beck este unul dintre cei mai populari și mai controversați autori americani, realizatorul unor celebre emisiuni de radio și televiziune, ale cărui cărți devin repede bestselleruri, pentru că autorul reușește să pună în discuție subiectele cele mai controversate și nu se teme să facă afirmații care pot stârni adorația sau mânia cititorilor, dar care, fără îndoială, nu îi lasă indiferenți.

În ISlamISm el oferă o viziune unică despre originile religioase ale extremismului musulman. Cartea este o analiză plină de forță care investighează și contrazice prejudecățile despre islamism și despre visul creării unui nou califat. Autorul avertizează că fundamentaliștii islamici − de la barbarii din ISIS și teroriștii care aparțin al-Qaida sau filialelor sale și până la conducătorii iranieni care, tacit sau nu, amenință cu lansarea bombei atomice – dețin, în prezent, mijloacele necesare pentru a ucide milioane de oameni nevinovați.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Glenn Beck

Traducător: Sorin Șerb

Data apariției: mai 2016

Titlu original: It IS About Islam: Exposing the Truth About ISIS, Al Qaeda, Iran, and the Caliphate

ISBN: 9786067930214

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 302

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Teme: război, terorism

 

Opinii editoriale

„Oricât am rotunji unghiurile, din nevoia legitimă de a nu diaboliza o religie cu peste un miliard și jumătate de adepți, e greu să nu vedem că islamul se comportă ca principal adversar al creștinismului. Islamul (cel puțin acela arabofon, din Africa de Nord și Orientul Apropiat) pare să nu-și conceapă identitatea și dinamica proprie decât în detrimentul civilizației occidentale, pe care o percepe ca sediu al răului, ilegitimității și decadenței.”

Teodor Baconschi
Glenn Beck
Glenn Beck
Autor

Glenn Beck s-a născut în 1964 în Everett, Washington. Începând din 1996, pentru...

vezi autor