TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manual de tenis
Manual de tenis
Vezi
galerie

Manual de tenis

de Nick Bollettieri

Titlu apărut în colecția Pedagog. Pilot books la Pilot books

Id: #375284

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Manual de tenis este cel mai complet ghid de predare și învățare a tenisului, semnat de cel mai cunoscut antrenor din domeniu. Conține peste 50 de exerciții, atât pentru jocul de simplu, cât și pentru cel de dublu, pentru toate stilurile de joc, alături de cele mai recente tipuri de tehnici de pregătire fizică și mentală.

Structurată în jurul unor informații specifice – care este stilul de tenis care vi se potrivește, cum să începeți antrenamentele, cum să vă dezvoltați abilitățile fizice și mentale, ce strategii de joc să folosiți și cum să vă alegeți și să întrețineți echipamentul – cartea include relatări despre experiențele unora dintre jucătorii care au lucrat cu Bollettieri, precum Agassi, Courier, Seles, Pierce, Hingis, Haas, Becker, Janković și surorile Williams.

Manual de tenis conține mult mai mult decât elementele fundamentale ale lovirii unei mingi. Include tehnici de clasă mondială de la Academia IMG și detalii care pot transforma un jucător bun într-unul grozav. Aveți ocazia unică să vă antrenați cu cel mai bun antrenor și să aplicați în tehnica voastră de joc sistemul care a contribuit la apariția unora dintre cei mai mari jucători de tenis din lume.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nick Bollettieri

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786069502082

Copertă: Paperback

Număr pagini: 424

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pilot books

 

Opinii editoriale

Ca antrenor, Nick știe cu adevărat ce să-i comunice unui jucător, astfel încât acesta să fie capabil să facă următorul pas pentru a ajunge în top. El m-a ajutat să-mi dau seama că am nevoie mai mult de lucrurile mărunte, decât de cele mari.

Serena Williams, fost nr 1 WTA